Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD terapia DDA

Przeglądasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3)
  • Autor
    Wpisy
  • dziubinka
    Uczestnik
      Liczba postów: 7

Chciałabym zacząć chodzić na jakieś zajęcia dla DDA. Już zorientowałam się gdzie się odbywają i jak to wygląda, ale nie potrafię się odważyć zgłosić i pójść. Wiem, że bardzo pomogłyby mi te zajęcia, ale mimo to jest jakaś bariera, której nie mogę przeskoczyć. Czy to jest normalne? Czy ktoś z was tak miał? Jak to zwalczyć?

BrunoSzarmant
      Uczestnik
        Liczba postów: 4

Witaj,

Jeśli masz na myśli miting DDA i masz upatrzone konretne miejsce, spróbuj złapać z kimś stamtąd kontakt "wirtualny" (mail/gg) przez forum lub namiary z bazy spotkań. Tak jest łatwiej na początku. Możesz spytać po prostu o szczegóły dotyczące samego przebiegu mitingu. Jest szansa, że Twoja rozmówczyni/rozmówca skutecznie Ciebie namówi na przyjście, tak jak było w moim przypadku :]

Alisa
        Uczestnik
          Liczba postów: 342

dziubinka zapisz:
          ” Wiem, że bardzo pomogłyby mi te zajęcia, ale mimo to jest jakaś bariera, której nie mogę przeskoczyć. Czy to jest normalne? Czy ktoś z was tak miał? ”

Kiedy lęki i smutki stają się nie do wytrzymania, życie rozpada się na kawałki i porzuca nas ostatni przyjaciel, opory znikają i po prostu idziemy się leczyć. Nie umiemy poprosić o pomoc wcześniej bo jesteśmy dysfunkcyjni i małe kłopoty nie robią na nas wystarczającego wrażenia :blush:

Przeglądasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3)
        • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.