Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …
-
AutorWpisy
-
Edytowany przez: grubas_koniokrad, w: 2012/06/11 16:04
Czy ja dobrze rozumiem, że chodzi Ci o jedna nieprawdziwa informację? ¯e to ona wywaliła Ci cały świat?! Nie pytałeś, nie domagałeś się wyjaśnien? O co tu chodzi…?
Pozdrawiam.
Anonim
4 listopada 2005 o 00:30Liczba postów: 20551o kurwa!!!!GRUBAS brak mi slow..prosze cie pozostan przy zmyslach 🙁
Wiesz…
myślę,ze jak matka Twej dziewczyny jest tak bardzo toksyczna matka (tak przeczytałam z Twcyh postow) to własnie ona może kłamać o Twej dziewczynie by ośmeiszyć,zniszczyć Ja ,Was…
Tak czuję…Z drugiej strony,jesli Twa dziewczyna Ciebie kłamała ,to może dlatego właśnie ,że czuła sie gorsza,niedowartościowana itd…sam wiesz…jaki jest DDA ,a myślę,że Ona może mieć takie cechy,stad też kłamstwa mogły być celem by czuła się lepsza,ineteligentniejsza i w ogole lepiej postrzegana ,wartościosza w Twych oczach,że może gdybyś znał prawdę,odrzuciłbyś Ja..może się tego bała…
Wiem,ze nic nie suprawiedliwia w sumie kłamstwa,ale może nie było zamierzone,nie było celu zranienia, tylko lęk,strach to spowodował.
Nie pozostaje Ci nic innego jak porozmawiać z Nia. I proszę,nie uciekaj,nie podejmuj decyzji nagle,choć wiem,ze może to boleć…Pozdrawiam
Gosia
to normalne, że poczułeś się zdradzony…
ale rozmowa z nia może wiele wyjaśnić..
trochę nawet jej wspołczuję, bo pewnie wiele zachodu kosztowało ja ukrywanie prawdy przed Toba, no i pewnie miala/ma wielkie wyrzuty sumienia…
to wszystko nie musi oznaczać dla Was konca zwiazku- dzięki prawdzie możecie wejść na "wyższy poziom"-pod warunkiem, że zwycięży miłość i że jej przebaczysz…Edytowany przez: grubas_koniokrad, w: 2012/06/11 16:05
Edytowany przez: grubas_koniokrad, w: 2012/06/11 16:05
Anonim
5 listopada 2005 o 10:49Liczba postów: 20551tak cudowne slowa NOWY POCZATEK
🙂 🙂 🙂
grubas,bierz zabawki,narzeczona i bujaj wory od potwora,upss tzn chcialam powiedziec-wyprowadz sie jak naj predzej 😉bujaj wory…to chyba Kochanowski?
ba ba ba
spieprzać trzeba bo dość mam tego zimnego gada 😡Anonim
6 listopada 2005 o 11:27Liczba postów: 20551dodaje sobie lat?hmm…u mnie zauwazam powoli wzrastajaca chec odjecia ich sobie…a tak w ogole wiesz juz co tak naprawde twoja dziewczyna robi?
bardzo ja kochasz…jeli ona odwdziecza ci sie tym samym,to wybaczaj jej zawsze,akceptuj ja taka jaka jest..dziwi mnie ,ze przez3 lata tak bardzo klamala-boi sie ciebie?byc mozo za duzo zadreczales ja opowiesciami jakim to nie jest idealem i wybawieniem dla ciebie,cisnienie jej robiles,ze sie tak po mlodziezowemu wyraze -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.