Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 269)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonim
      Liczba postów: 20551

coż,studiuje i pracuje, żeby oddać matce pieniadze za te studia.
      czy boi się mnie? nie wiem. chyba dzisiaj zapytam :laugh:
      nie robiłem Jej ciśnienia (przynajmniej tak mi się wydaje), ponieważ nie gadam za dużo o sobie(hehe, ja w ogole mało mowię).ale obiecuję zastanowić się nad
      soba :rolleyes:
      niestety tu wkracza rodzinka. despotyczna matka – zimnokrwisty krokodyl i słaby tatuś – powiedzmy miś jakiś.
      dziewczyna od zawsze musiała kłamać,bo mamusi nic się nie podobało.
      mamusia jest z tych czasow, w ktorych, jeśli miałaś wykształcenie wyższe to od razu na dyrektora cię brali. i potwor lubi do dziś rzadzić lud¼mi, chociaż na emeryturce już siedzi w domku i nam dupę truje. nie ma znajomych (zreszta nie dziwię się) i cały dzien z miotła lata i pucuje każdy kat pięć razy.

Jamniczek
      Uczestnik
        Liczba postów: 338

Biedna dziewczyna i tyle…

Grubas, ale ja Ci w zamian poł życia na privie wywaliłam. Aż mi się potem głupio zrobiło… 🙁 Liczyłam na dwa, trzy słowka Twego odniesienia. 😡

Anonim

Czy to takie znamienne dla dda, że jeśli kochaja to rzucaja wszystko i biegna za ta ukochana osoba na drugi koniec (nieważne czego)? czy to przypadek, czy wszyscy tak maja (mieć moga)? To akurat pewnie najmniej istotna rzecz, ale mnie nurtuje…bo ja już tak kolejny raz zmieniam miejsce zamieszkania, rzucam wszystko w kat, by zaczynać od nowa. i by być bliżej człowieka, ktory przez 4 lata całym światem moim był, a dzisiaj mowi: wiesz, że z tego nic nie będzie? możemy się przyja¼nić, spotykać, przytulać, ale ja już z Toba nie będę…
          Jak tak patrzę to widzę, że każdy z nas d¼wiga jakiś swoj garb. Inna zawartość, ale kaliber ten sam.
          Nasi partnerzy jedno wiedzieć powinni; że nas nie wolno okłamywać, nie ważne w jakiej idei imię…
          Kiedy zostałam oszukana, już nigdy zaufać nie umiałam; podejrzliwość, kontrola i zazdrość (i nieustajaca obawa) automatycznie się właczała…
          A teraz muszę uczy się od nowa. Ufności. Wiary. i madrej, zdrowej miłości.

Anonim

grubas daj szanse dziewczynie moze ona chciala zrobic wrazenie na tobie z tymi studiami a w rzeczywistosci studiowala cos miej ciekawego pozatym ja jako dda tez uwielbiam klamac zeby bylo latwiej zeby cos ubarwic choc tak naprawde niecierpie moich klamstw i zaczynam nad nimi panowac
            wybacz jej tym bardziej ze dziecinstwa tez nie miala normalnego nie ma sie co dziwic dziewczynie.
            pozdrawiam

Jamniczek
            Uczestnik

Grubas, a długi weekend gdzie? Wsrod toksycznych gadow czy może jakiś oddech głębszy nastapi…?

grubas_koniokrad
              Uczestnik
                Liczba postów: 144

Długi weekend będę dłuuuugo siedział nad duplomem 😡 . Niestety nie mogę sobie pozwolić na żaden oddech.
                Jestem więc skazany na zimne oko krokodyla łypiace na mnie codziennie.

🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Jamniczek
                Uczestnik

No, i zdaje się nie tylko na Ciebie to oko łypie…

Jamniczek
                  Uczestnik

No, i zdaje się nie tylko na Ciebie to oko łypie…

grubas_koniokrad
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 144

Jeżeli chodzi Ci o moja dziewczynę to Ona ma jeszcze gorzej ponieważ pracuje cały weekend…
                      no
                      to kiedy już tak się nastroiłem odpowiednio
                      idę sobie w łeb palnać z łuku

Jamniczek
                      Uczestnik

Eeeeeeee… już chyba lepiej w pracy niż z krokodylem…

A Ty nie ła¼ po forach, bo od tego głupie myśli się lęgna, jeno tworz, tfuszsz…

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 269)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.