Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …
-
AutorWpisy
-
Anonim
7 listopada 2005 o 08:43Liczba postów: 20551coż,studiuje i pracuje, żeby oddać matce pieniadze za te studia.
czy boi się mnie? nie wiem. chyba dzisiaj zapytam :laugh:
nie robiłem Jej ciśnienia (przynajmniej tak mi się wydaje), ponieważ nie gadam za dużo o sobie(hehe, ja w ogole mało mowię).ale obiecuję zastanowić się nad
soba :rolleyes:
niestety tu wkracza rodzinka. despotyczna matka – zimnokrwisty krokodyl i słaby tatuś – powiedzmy miś jakiś.
dziewczyna od zawsze musiała kłamać,bo mamusi nic się nie podobało.
mamusia jest z tych czasow, w ktorych, jeśli miałaś wykształcenie wyższe to od razu na dyrektora cię brali. i potwor lubi do dziś rzadzić lud¼mi, chociaż na emeryturce już siedzi w domku i nam dupę truje. nie ma znajomych (zreszta nie dziwię się) i cały dzien z miotła lata i pucuje każdy kat pięć razy.Biedna dziewczyna i tyle…
Grubas, ale ja Ci w zamian poł życia na privie wywaliłam. Aż mi się potem głupio zrobiło… 🙁 Liczyłam na dwa, trzy słowka Twego odniesienia. 😡
Anonim
8 listopada 2005 o 01:44Liczba postów: 20551Czy to takie znamienne dla dda, że jeśli kochaja to rzucaja wszystko i biegna za ta ukochana osoba na drugi koniec (nieważne czego)? czy to przypadek, czy wszyscy tak maja (mieć moga)? To akurat pewnie najmniej istotna rzecz, ale mnie nurtuje…bo ja już tak kolejny raz zmieniam miejsce zamieszkania, rzucam wszystko w kat, by zaczynać od nowa. i by być bliżej człowieka, ktory przez 4 lata całym światem moim był, a dzisiaj mowi: wiesz, że z tego nic nie będzie? możemy się przyja¼nić, spotykać, przytulać, ale ja już z Toba nie będę…
Jak tak patrzę to widzę, że każdy z nas d¼wiga jakiś swoj garb. Inna zawartość, ale kaliber ten sam.
Nasi partnerzy jedno wiedzieć powinni; że nas nie wolno okłamywać, nie ważne w jakiej idei imię…
Kiedy zostałam oszukana, już nigdy zaufać nie umiałam; podejrzliwość, kontrola i zazdrość (i nieustajaca obawa) automatycznie się właczała…
A teraz muszę uczy się od nowa. Ufności. Wiary. i madrej, zdrowej miłości.Anonim
8 listopada 2005 o 12:19Liczba postów: 20551grubas daj szanse dziewczynie moze ona chciala zrobic wrazenie na tobie z tymi studiami a w rzeczywistosci studiowala cos miej ciekawego pozatym ja jako dda tez uwielbiam klamac zeby bylo latwiej zeby cos ubarwic choc tak naprawde niecierpie moich klamstw i zaczynam nad nimi panowac
wybacz jej tym bardziej ze dziecinstwa tez nie miala normalnego nie ma sie co dziwic dziewczynie.
pozdrawiamGrubas, a długi weekend gdzie? Wsrod toksycznych gadow czy może jakiś oddech głębszy nastapi…?
Długi weekend będę dłuuuugo siedział nad duplomem 😡 . Niestety nie mogę sobie pozwolić na żaden oddech.
Jestem więc skazany na zimne oko krokodyla łypiace na mnie codziennie.🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
No, i zdaje się nie tylko na Ciebie to oko łypie…
No, i zdaje się nie tylko na Ciebie to oko łypie…
Jeżeli chodzi Ci o moja dziewczynę to Ona ma jeszcze gorzej ponieważ pracuje cały weekend…
no
to kiedy już tak się nastroiłem odpowiednio
idę sobie w łeb palnać z łuku -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.