Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …
to nie opatrunek,tylko tona watoliny i bandaży :laugh:
na dobę mi zapaklował nawet wew gips (?) tamta trwała ze 40 min,ta – 1,5 godz. okazało się,że mam nie po kolei 😉
Dobry pomyśł z ta firma przyjmujaca zlecenia telefoniczne…….. bezkarnych – straszyć , oszołomow – sprowadzać na ziemię, watpiacych – utrzymywać w nadziei , niedowartościowanych – dowartościowywać …… itd . bardzo szeroki wachlarz usług można świadczyć ( tylko nie wejść w skrajności …… -sex-telefon lub wymuszenia rozbojnicze) …… ja też bym coś zamowił ……. działaj !
Kosteczki Ci się poprzestawiały?
po pierwsze – sory,ale mam problem z wejściem na forum 🙁
A po drugie – nie kostki,tylko żyłki :laugh: jakaś raz na /000000 anatomię ręki mam,że sa poprzestawiane żyłko-tętnice i chwila nieuwagi i byłoby po mła.
Jakoś pozamieniane miejscami,czy coś… nie zgłębiałam tematu…
Janusz – ten seks telefon nieodmiennie kojarzy mi się z jakimś filmem,jak siedzi stadko kobitek,jedna na drutach robi,druga kołysze noga wozek itd. a w międzyczasie – rozmowy telefoniczne :laugh: :laugh: :laugh:
Przepraszam, no.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
nie pisz o żyłach i tętnicach, tętniczkach,krwinkach i takich tam innych żyłko – tętniczkach
wolę wyobrażać sobie ,że we mnie biegaja takie stworki jak w kreskowce "Było sobie życie".
Mam takie schorzenie, nieznane jeszcze nauce
i kiedy ktoś mowi o wyżej wymienionych
to mi głowa z karku spada i turla się tak
do momenu aż nie zacznę myśleć o czymś innym
Wzmiankowany fragment ciała należy czym prędzej umieścić w schludnej teczce dyplomatce.
Sssssssssboczency :laugh: :laugh: :laugh:
Idę sobie do Tomaszowa…