Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …
-
AutorWpisy
-
Anonim
15 stycznia 2006 o 10:18Liczba postów: 20551do niedawna podejrzewałem się nawet o to , że z innej planety jestem
nie wiem, nie dotykam, trzymam się z dala od wszelkiego rodzaju ksiag madrych traktujacych o chorobach wszelakich. jedno spojrzenie na taka ksiażkę i już mnie głowa boli, drugie spojrzenie i już mam raka, trzecie i o, schizofrenia raz poproszę…
nie proszę Pani, grubas jest zdrowy jak … jak coś tam…A co u Ciebie Koko?czekam , aż napiszesz jak żyjesz a Ty nic.
A może ja sobie Ciebie wymyśliłem i teraz sam sobie odpisuję?
hmmm…Grubas, przynajmniej do obrony duplomu ciocia Jamnik stanowczo 😡 zakazuje Ci spogladania w madre ksiażki (lub czasopisma).
Anonim
16 stycznia 2006 o 09:44Liczba postów: 20551ja ze szczegolna pasja przegladałem ksiażki do medycyny sadowej.. 😉
Anonim
19 stycznia 2006 o 10:12Liczba postów: 20551uprzejmie informuję,że jakby co,to mnie nie zeżarło :laugh:
ZawartośC kompa wyleciawszy w kosmos,a po ostatniej "dyskusji" z braciszkiem postanowiłam przylepić sobie łapy do tyłka i nie naprawiać mu tego 😡a poza tym… łapa odwinięta tymczasem boli,że hej – farmakologii nie przewiduję,bo lewituję po prochach :blink:
Anonim
19 stycznia 2006 o 10:23Liczba postów: 20551Fajne to o tej nauce, ale zamiast się uczyć mam ochotę biurko przestawiać 😛 No ok, idę się uczyć… :blink: :laugh:
Witam, witam… Ciebie, Aniu, bardzo witam… temacik podnoszę…
Też miałam prawie tygodniowy urlop od netu… chwalę sobie… takie krotkie ferie Jamnik odbył, relaksujac się, a w przerwach psioczac na mroz i PKP pospołu…
Grubasso, Roberto – co u Was , chłopaki? 😉
Anonim
23 stycznia 2006 o 17:28Liczba postów: 20551„Grubasso, Roberto – co u Was , chłopaki? ;-)”
dziękuje u mnie jakotako. czasem jestem tu, a czasem zupełnie gdzie indziej… roznie bywa..ps jak KzB? jakie stopnie na semestr u syna?
pzdr.Anonim
24 stycznia 2006 o 07:41Liczba postów: 20551taaaa… snow,tyle,że teraz smarujemy krosty wiatrowkowe,a jak miszczu w domu siedzi,to nie właczam,bo ma fazę pt."moje to jest" :laugh:
Zaraz nawypisywałaby rożnych kawałkow… a propos – z moim niewydarzonym bratem niedobrze jest. Puścić te uszy,niech leci w doł,czy co…?Jakoś trwamy, pomimo mrozu, spo¼niajacych się pociagow, dooł i ciemności 🙁
Skoro dojrzewasz do puszczenia uszu, to chyba w sumie… topszsz jest…?r napisał:
„”Grubasso, Roberto – co u Was , chłopaki? ;-)”
dziękuje u mnie jakotako. czasem jestem tu, a czasem zupełnie gdzie indziej… roznie bywa..ps jak KzB? jakie stopnie na semestr u syna?
pzdr.”Hyhy… Szostka z religii, piatka z wuefu i choru, czworka z instrumentu głownego… a dalej szkoda gadać :dry:
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.