Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD

Przeglądasz 10 wpisów - od 251 do 260 (z 269)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonim
      Liczba postów: 20551

[img size=150]http://www.artivisio-kunstdrucke.de/bilder/images/KA_th/rothko_green_red_on_orange_1388.jpg[/img]

Anonim

Bo jest,ale to nie Twoja wina,polituj się jak lubisz,byle nie za długo.

Ja dziś ślę swoja epistołę do tejże komisji ds… jak widać bohaterstwo całkiem nie umarło,skoro jedna z pięciu się za to zabieram,ale z drugiej strony… nie lubię mojego wujka :laugh:
        Za to jestem dumna ze siebie,bo napisałam pismo o skierowanie na przebadanie przez psychologa i terapię Pawłowa,także otrzepuję łapy pomału.

Anonim

Czy ten ostatni obrazek to jest pudełko? Da się wskoczyć? I zatrzasnać od wewnatrz…?

Jednak nie radzę sobie, z niczym sobie nie radzę…

Anonim

zapomniałam zapytać,czy tu sobie można taka prywatę uprawiać?

Anonim

grubas napisał:
              „[img size=150]http://www.imvu.com/catalog/images/29940_green%20ball%20orange%20and%20yellow%20saturn%202.jpg[/img]Edytowany przez: grubas, w: 02.03.2006 09:44”

ona nie powinna iść do okulisty…bo cuś jakby z oczami nie tego :laugh:

Anonim

Ja bym chciała mieć cuś z oczami… żeby mi te wielkie niebieskie ksiażęce z moich własnych oczu wreszcie uleciały…

Anonim

Uleca,tylko czasu trzeba?
                  Patrz,teraz pada – dobrze,że pada,bo wiadomo,że kiedyś -przestanie i wyjdzie słonce. Czekanie na to,co wiesz,że napewno musi się zdarzyć.
                  Słonce napewno wschodzi,deszcz napewno pada,strumien życia?

Anonim

A u nas wyjatkowo dziś nie pada, no nie, Grubasinski? 😉

Anonim

Jamniorrina napisała:
                      „Czy ten ostatni obrazek to jest pudełko? Da się wskoczyć? I zatrzasnać od wewnatrz…?”
                      w sumie to jest obraz Mark’a Rothko,
                      ale kiedy pierwszy raz go zobaczyłem
                      od razu wiedziałem jak będzie wygladała
                      moja trumna :rolleyes:

Anonim

ja tez wczoraj lepek posypac poszlam, a ze dawno nie uczestniczylam, a teraz musze, bo latorosl w wieku komunijnym, czekalam na ciag dalszy i ks.prob- musial dac mi znak oczyma, ze mam sie usunac na bok, wyjsc z kolejki, bo inni czekaja-ale obciach 😉 .
                        Gratuluje pomaranczowej decyzji, piekny kolor, ja niestety zrezygnowalam na rzecz myszowatych i teraz z odwrotem trzeba zaczekac, jesli chce sie cos zachowac na glowie.
                        Jutro mam b. powazna impreze sluzbowa, sprobuje utrzymac sie przez 6 godzin na obcasach, nie wyrznac nigdzie publicznie, jak to zrobilam w roku ubieglym

Przeglądasz 10 wpisów - od 251 do 260 (z 269)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.