Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …
-
AutorWpisy
-
Anonim
2 marca 2006 o 14:44Liczba postów: 20551Jaka tam decyzja. Ja jestem ruda z natury, tylko na starość kolor odświeżam…
Anonim
2 marca 2006 o 16:15Liczba postów: 20551Ja wiedzialam ze sa jamniki czarne, rude, czkoladowe, krotkowlose, szorstkowlose, dlugowlose, mini i maxi ale pomaranczowe?
A do oczkow to moze troche popiolu wpadlo i dlatego takie dziwne.
Jeszcze nowa wiedza sie przyda. Nie wiedzialam ze pomaranczowe schnie dluzej. To tak pewnie blond schnie najkrocej 😉
Anonim
2 marca 2006 o 16:22Liczba postów: 20551Jamniorka jakim ty miesem chcesz rzucac, przeciez w domu nie masz, chyba ze zywym. No ale jak zywym zle rzucisz to sie zrobi padlina a tej nie znosisz.
To juz moze lepiej kaszka, ryzem lub soczewica porzucac. Bo telewizor masz pewnie tylko jeden wiec dlugo nie porzucasz. B)
Anonim
3 marca 2006 o 08:01Liczba postów: 20551Mam w domu. Dla dziecka, psa. To se porzucam czasem.
Pomaranczowe dłużej? E, nie. Dlatego dłużej, że długie piora mam, no. I zimno w chałupie.
A tak poważnie, to Jamnik miał wczoraj cholernie ważny dzien. Dwa tygodnie temu Jamnik w stanie apogeum depresji zadzwonił był do swojej najlepszej na świecie terapeutki, z ktora w grudniu zakonczył 3 i połroczna terapię, o jedna audiencję pokornie upraszajac. Audiencja odbyła się wczoraj (Jamnik miał szczęscie, krotko czekał) i pani terapeutka powiedziała, że jest dumna z Jamnika. ¯e Jamnik mowi teraz jak człowiek dojrzały, w pełni dorosły; umiejacy przyjać stratę. A to, że podczas całej rozmowy ani razu nie padło z Jamniczych ust stwierdzenie typu "Jakaż jestem do dupy!", "To wszystko moja wina!", to już w ogole rewelacja jest.
Fajnie się Jamnik poczuł. Dotad nie miał okazji spojrzeć z dystansu na swoja terapię. Teraz widzi, że potrzeba było aż trzech i poł roku (bo Jamnik wyjatkowo beznadziejnym pacjentem był), ale było warto, bo Jamnik jest wyleczony.
K. z B. też pochwalił, psiakreff. "Teraz jesteś inna", powiedział. Kurwa, kurwa! 😡 😡 😡 😡
Anonim
3 marca 2006 o 09:24Liczba postów: 20551jak to tam w tej reklamie było… "błysk żalu w oczach byłego – bezcenne,za wszystko inne zapłacisz…" :laugh:
Mogę być z Ciebie dumna,żeś dorosła??? A co tam – dumna jestem:)
Anonim
3 marca 2006 o 09:26Liczba postów: 20551grubas napisał:
„w sumie to jest obraz Mark’a Rothko,
ale kiedy pierwszy raz go zobaczyłem
od razu wiedziałem jak będzie wygladała
moja trumna :rolleyes:”a ja bym spalić i rozsypać na cztery wiatry,bo nie przypuszczam,żeby mnie chciano na kominku w garnku trzymać…
Anonim
3 marca 2006 o 10:03Liczba postów: 20551Nie zależy mi na blasku.
Zależy mi na byłym 😡
😡
Kurwa, kurwa, kurwa!!!Też. Tylko urna. Może ktoś niechcacy mymi prochami posypie hamburgery? Była taka zaszłość w "¦wiecie według Baundych" w koncu…
Anonim
3 marca 2006 o 10:10Liczba postów: 20551samaś napisała "byłym"
Anonim
3 marca 2006 o 10:19Liczba postów: 20551Najsampierw Ty napisałaś… buuu…
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.