Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przeglądasz 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7)
  • Autor
    Wpisy
  • viator
    Uczestnik
      Liczba postów: 222

wiecie co, tak sobie dzi¼ pomyslałem, że jest metoda nas dda. powinno nas się zamknać w jakimś rezerwacie jak indian. ogrodzić całość kolczastym drutem i postawić wieżyczki ze snajperami na wypadek gdyby się ktoryś wydostał. a tych, ktorzy sa niereformowalni albo twierdzia że nie potrzebuja pomocy dodatkowo należy zamknać w klatkach.

co z tego, że sa jakieś terapie, grupy wsparcia itp rzeczy. co ztego że znamy mechanizmy jakie działaja nasza chora psychika skoro nie umiemy się im przeciwstawić. jak konie z klapkami na oczach: prosto przed siebie nie patrzac, że po bokach obijamy innych.

jedyne co umiemy robić perfekcyjnie to ranić innych i zawodzić tych na ktorych nam zależy. jak ktos potrzebuje naszej pomocy to my oczywiście mamy doła bad¼ inna wymowkę. jak ktoś nam coś powierzy bo na nas liczy to my oczywiście zrobimy wszystko żeby to spieprzyć.

mogłbym tak dzisiaj jeszcze długo ale nie będę was zanudzał.
      ech… do dupy.

proszę nie odpowiedać na tego posta(w sumie nie ma na co)
      bo tylko tak chciałem sobie troszkę pokrzyczeć tu a nie na innych bogu ducha winnych ludzi wokoł….

.
      .
      .

mala
      Uczestnik
        Liczba postów: 254

w koncu jakiś normalny, ludzki post…:)

buzka Viator, też się czuje dzisiaj ch***** (przepraszam, jesli sie ktoś poczuje urażony) :dry:

beskag
        Uczestnik
          Liczba postów: 26

Viator-to banalne i moze teraz Cie zezlosci-ale jutro bedzie lepiej. to dziala-naprawde;)
          trzymam kciuki

beskag
          Uczestnik

Viator-to banalne i moze teraz Cie zezlosci-ale jutro bedzie lepiej. to dziala-naprawde;)
            trzymam kciuki

Taki_Jeden_Facet
            Uczestnik
              Liczba postów: 43

beskag wcale niebanalnie napisała:
              „Viator-to banalne i moze teraz Cie zezlosci-ale jutro bedzie lepiej”

Zgadzam się z Senior Boarder Beskag – JUTRO BEDZIE LEPIEJ.

Hmmm… tyle, że nie gwarantuję, że jutro się pod tym podpiszę.

Trzymaj się Viator.

Pozdrawiam resztę bandy DDA
              TJF

beskag
              Uczestnik

to samo mialam na mysli, kiedy to pisalam;)

Agusia29Wawa
                Uczestnik
                  Liczba postów: 50

ech… viator to ja mam zupełnie inaczej. jak obiecam to nawet gdybym na pysk padała obietnicy dotrzymam… tylko baaardzo boli jak ktos cos mi obieca i nie dotrzyma :(((((

Przeglądasz 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7)
                • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.