…2007-09-02T09:59:50+02:00
Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …
Zycie jest piekne bo kocham i jestem kochana :):):)
bo zawsze przychodza lepsze czasy, bo dzis jestem zmeczona, spiaca i wyczerpana, ale za trzy dni wyjezdzam nad morze i bede sie byczyc, leniuchowac i odpoczywac i juz nie bede ani zmeczona, ani spiaca i ani wyczerpana.
Zycie jest piekne bo…mam dzis urodziny.Skonczyłam 32 lata i jestem szczesliwa …Pozdrawiam wszystkich serdecznie
sto lat sto lat niech zyje zyje nam, sto lat sto lat niech zyje zyje nam. wszystkiego najlepszego, wszystkiego co sobie zapragniesz oraz zycze Ci zebys uzyskała spokoj harmonie i szczescie
BIEDRONECZKO DZIEKUJE SERDECZNIE ZA ZYCZENIA
a czy ja z pania biedronka rozmawiałam na gg? chyba nie
chyba nie mialysmy przyjemnosci
Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/17 21:34
No właśnie, Gandi, serdeczne życzenia urodzinowe!!! Przede wszystkim wiary w to, że zasługujesz na miłość i szacunek, zarówno od innych, jak od siebie samej 🙂 i żeby nikt nie miał władzy decydowania o Twoim poczuciu własnej wartości ani o tym, co masz myśleć i jak żyć 🙂 Pozdrawiam serdecznie!
Ja miałam urodziny akurat w trakcie rejsu, urodziny pod żaglami – czy można sobie wymarzyć piękniejsze okoliczności przyrody w taki dzień? 🙂 Było bardzo przyjemnie, było ognisko, tort, wspólne śpiewy długo w noc… 🙂
A tak wracając do tematu, to… moje życie dziś niepiękne, jest mi, kuźwa, trudno… 🙁
Makenzen dzieki za zyczenia to jest bardzo miłe pozdrawiam. Chciałabym dluzej pogadac ale zmeczona jestem ide spac zaraz papa do jutra napisze jutro.