Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › …………..
-
AutorWpisy
-
Anonim
9 października 2008 o 01:30Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 19:04
Wow codziennie rano przed lustrem koniecznie sobie to powtarzaj!
Wiesz kiedyś mądry człowiek powiedział: "Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie." – bez obrazy i podtekstów dla mężczyzn.:p
gandi-gratuluje wysokiego poczucia wlasnej wartosci, kazdy kto zna swoje dobre cechy w moich oczach jest czlowiekiem wartosciowym. Odpowiem odrazu jak ja to widze.
Czlowiek ktory nie musi sie dowartosciowywac, potrafi usmiechac sie do innych ludzi jest zadowolony z drobiazgow. Nie doszukuje sie wad innych oraz nie szuka intryg bo nie musi dowartosciowywac wlasnego ego.
Trzymaj tak dalej 🙂
Powodzenia
JuliAnonim
9 października 2008 o 13:45Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:38
Anonim
9 października 2008 o 13:54Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:38
Przykro mi Gandi, ale kompletnie nie wierze, ze wierzysz w to co piszesz.
Raczej chcesz przekonac innych i siebie, ze tak jest.
Edytowany przez: Katarzynka21, w: 2008/10/09 22:39
Anonim
9 października 2008 o 22:38Liczba postów: 564Wcale nie musisz w to wierzyc skoro nie wierzysz ze tak moze byc i tak mozna zyc
A po co tak demonstarcyjnie starasz sie oklamywac wszystkich tu na forum i siebie sama?
Edytowany przez: Katarzynka21, w: 2008/10/09 22:41
Anonim
9 października 2008 o 22:43Liczba postów: 564pozostawie to bez komentarza
katarzynko a czy ktoś prosi bys w to uwierzyła????
to nie ty sie tak czujesz i nie ty masz to tak odbierac, wiec nie mów gandi jak ma sie czuc to jej sprawa.
czesto widze na ulicy koszmarne dziewczyny, koszmarne bezguscia i byc moze ktos powinien im to powiedziec tylko czemu ja , skoro one sie czuja w tym w czym sa piekne i atrakcyjne.
ja mam inny problem żebym nie wiem co na siebie włozyła , zeby nie wiem jak inni zachwalali jak jestem piekna i madra nie uwierze w to za cholere.
zarzucacie mi i gandi wiele niemiłych rzeczy ale spójrz na siebie chociazby ty katarzynko, trzeba miec cholerny tupet by komus napisac to co ty przed chwila.
zastanów sie nad soba i nad motywami dla których to zrobiłas. nieładnie a masz dopiero 21 lat ciekawe do czego dojdziesz na starość.
pozdrawiamgandi spokojnie nie warto nawet odpowiadac, sztama kolezanko bojowniczko hiihi
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.