Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD …………..

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 28)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonim
      Liczba postów: 564

Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 19:04

madzia666
      Uczestnik
        Liczba postów: 36

Wow codziennie rano przed lustrem koniecznie sobie to powtarzaj!

Wiesz kiedyś mądry człowiek powiedział: "Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie." – bez obrazy i podtekstów dla mężczyzn.:p

Julietta
        Uczestnik
          Liczba postów: 63

gandi-gratuluje wysokiego poczucia wlasnej wartosci, kazdy kto zna swoje dobre cechy w moich oczach jest czlowiekiem wartosciowym. Odpowiem odrazu jak ja to widze.
          Czlowiek ktory nie musi sie dowartosciowywac, potrafi usmiechac sie do innych ludzi jest zadowolony z drobiazgow. Nie doszukuje sie wad innych oraz nie szuka intryg bo nie musi dowartosciowywac wlasnego ego.
          Trzymaj tak dalej 🙂
          Powodzenia
          Juli

Anonim

Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:38

Anonim

Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:38

Katarzynka21
              Uczestnik
                Liczba postów: 808

Przykro mi Gandi, ale kompletnie nie wierze, ze wierzysz w to co piszesz.

Raczej chcesz przekonac innych i siebie, ze tak jest.

Edytowany przez: Katarzynka21, w: 2008/10/09 22:39

Anonim

Wcale nie musisz w to wierzyc skoro nie wierzysz ze tak moze byc i tak mozna zyc

Katarzynka21
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 808

A po co tak demonstarcyjnie starasz sie oklamywac wszystkich tu na forum i siebie sama?

Edytowany przez: Katarzynka21, w: 2008/10/09 22:41

Anonim

pozostawie to bez komentarza

_teresa_
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 264

katarzynko a czy ktoś prosi bys w to uwierzyła????
                        to nie ty sie tak czujesz i nie ty masz to tak odbierac, wiec nie mów gandi jak ma sie czuc to jej sprawa.
                        czesto widze na ulicy koszmarne dziewczyny, koszmarne bezguscia i byc moze ktos powinien im to powiedziec tylko czemu ja , skoro one sie czuja w tym w czym sa piekne i atrakcyjne.
                        ja mam inny problem żebym nie wiem co na siebie włozyła , zeby nie wiem jak inni zachwalali jak jestem piekna i madra nie uwierze w to za cholere.
                        zarzucacie mi i gandi wiele niemiłych rzeczy ale spójrz na siebie chociazby ty katarzynko, trzeba miec cholerny tupet by komus napisac to co ty przed chwila.
                        zastanów sie nad soba i nad motywami dla których to zrobiłas. nieładnie a masz dopiero 21 lat ciekawe do czego dojdziesz na starość.
                        pozdrawiam

gandi spokojnie nie warto nawet odpowiadac, sztama kolezanko bojowniczko hiihi

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 28)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.