Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › ……..
-
AutorWpisy
-
Anonim
9 października 2008 o 23:41Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 19:07
oooooooooooo oddajesz walkowerem ?????
na mnie nie licz.
im dłuzej czytam te swietoszki tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze miałam racje.
ale masz prawo do swoich decyzji hihihihiAnonim
9 października 2008 o 23:53Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:34
Anonim
10 października 2008 o 10:36Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:35
A to się porobiło;)
Spojrzałem na pierwszą stronę forum i co widzęGandi : Inni Użytkownicy razem wzięci = 11:10 (ilość rozpoczętych wątków).
Popieram innych, to forum stało się teatrem jednego aktora…
Jestem w szoku :sick:
Gandi spójrz na siebie ,piszesz że czekasz na przeprosiny i że większość nie ma tolerancji ,że nie szanują Twego zdania i wicewersa!!!!!!!!!!A czy Ty szanujesz zdanie innych?????!!!!!!!!
Tylko oceniasz innych,chcesz być sumieniem innych ,mówisz jacy to oni są be,a TY co jesteś doskonała?????Pomyliłaś fora ,to nie forum dla narcyzów ,ani dla """Swiętej Inkwizycji ""
Stawiasz innych pod pręgierzem i wymierzasz karę ……..
Wyluzuj dziewczyno ,żyjemy w Swieci wolności i prawa do wolności słowa i zdania ….Teraz zobaczymy ,czy nie zaczniesz atakować mnie ….
Dziewczyno skąd w tobie tyle agresji?????Naprawdę współczuje …….
gandi71:
"Teresa serdeczne dzieki oczywiscie trzymam sztame.Ja z tymi malolatami nie bede dyskutowac bo nie ma o czym.
A przepraszam ja 33 letnia kobieta o czym mam dyskutowac z taka Katarzynka, ktora ma 21 lat przeciez to jeszcze dziecko i trzeba jej wybaczyc to co pisze "Z kimś kto wypisuje takie rzeczy nie ma o czym rozmawiać!
Ilość ujemnych głosów powinnaś zinterpretować jednoznacznie: ludzie Cię tu nie chcą!! i zabierz ze sobą teresę.
Żegnam
Kazdy z Was ocenia i ja rowniez, tak bywa w zyciu. Piszecie gandi popatrz na siebie! Co Ty wyprawiasz!? zastanow sie przemysl zreflektuj i nagle glosy w oddali a moze wcale nie w oddali moze bardzo blisko pisza gandi WON WYNOCHA z tego dwora!!!!!!!
Nie oceniaj nie krytykuj itd…
Wielu z nas jeszcze musi nauczyc sie tolerancji i wyrozumialosci.
Jak latwo atakowac w stadzie jak ciezko byc ofiara stada…
Poczuliscie sie kiedykolwiek zaatakowani przez gandi?
Jak wtedy sie czuliscie?
Bylo Wam przykro, byliscie smutni?, zastanawialiscie sie wtedy czy to miejsce jest dla Was?Co ona teraz czuje?
Czy ktos z Was spytal gandi co czujesz gdy tak wielu ludzi nagle ja atakuje?Co czujesz jak ktos pisze jej ZABIERAJ SIE STAD?
Kto Wam dal prawo pisac teksty w stylu ludzie Was tu nie chca?
Sami daliscie sobie prawo wyrazac zdanie za uzytkownikow tego forum?Czy tym samym nie jestescie tacy sami nie robicie tego samego co tak bardzo potepiacie co krytykujecie i wytykacie palcami?
Ktos napisal w jakims watku bierz z tego forum to co chcesz a omijaj to czego nie chcesz(…)
To forum jest dla wszystkich ktorzy czuja taka potrzebe i nikt oprocz administratorow tego forum nie powinien dawac sobie prawa do tego zeby przepedzac osoby jedynie na podstawie tego ze nie podoba sie to komus co inna osoba wypisuje.
Kazdy czlowiek w moich oczach jest ulomny ja przyznaje sie do swej ulomnosci, mysle ze swiat bylby prostszy gdyby inni przyznali sie do wlasnych nie przed kims nie przede mna ale przed samym soba.
Julietta poczytaj dobrze to co w ostatnim czasie wypisywała tutaj gandi i teresa, a później moralizuj.
O tym, że gandi ma przestać wypisywać różne rzeczy i że ma sobie odpuścić to forum napisałam z pełmą premedytacją, po tym jak ona i teresa potraktowały agus (której również "zaproponowały" opuszczenie forum, więc może jej zapytaj co wtedy czuła) i po tym jak potraktowały katarzynkę – poniżej krytyki.
Moje zdanie – nie musisz się z nim zgadzać.
no tak… troche racji w tym jest. Ale Ona się naprawde dziwnie zachowuje i pisze jakies zaczepne teksty… Po co? Chociaz jak juz sie teraz zreflektowala i nie chce sie dłuzej kłócic to moze lepiej juz całkowicie odpuścic temat co? i wrócic do normalnego stanu? zeby to forum bylo na temat…? Moze niech sprawa pojdzie całkiem w zapomnienie?
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.