Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › ……..
-
AutorWpisy
-
A ja się z Tobą niestety Julietta nie zgadzam,
Gandi71 zrobiła (oby skutki nie były trwałe:-)) z tego forum ni to cyrk ni to przedszkole.Dotąd traktowałam to miejsce i ludzi tu piszących bardzo poważnie, ilekroć tu zaglądałam, byłam pewna, że znajdę pomoc, wsparcie i wzajemny szacunek.
Tutaj mamy, moim skromnym zdaniem, doczynienia z niedorosłym, niedojrzałym dzieciakiem, za wszelką cenę próbującym zwrócić na siebie uwagę.Bez znaczenia jest to, czy ma się 33 czy 21 lat, ale to, co się sobą prezentuje. Zenada:sick: Nikt mi nie wmówi, że Gandi71 czuje się wartościową kobietą;-?
Jak można samemu przepraszać, a po chwili żądać przeprosin? Przecież to prowokacja, jak i inne wpisy…
Dawno nie spotkałam się z taką dawką ukrytej i jawnej agresji. Jest mi niedobrze :sick: :sick: :sick:racja. całkowicie sie zgadzam… Ale moze przestac odpowiadac sławnej gandi na zaczepki? nie odpisywac? z czasem wszyscy zapomna o sprawie… hm?
Banka, mądra i rozważna z Ciebie dziewczyna:)
Masz ode mnie wielkiego, serdecznego oklaska:P„Julietta poczytaj dobrze to co w ostatnim czasie wypisywała tutaj gandi i teresa, a później moralizuj.”
madzia666 napisalam co mysle i mam do tego calkowite prawo tak jak i Ty.
Nie musze sie zgadzac z Toba ani Ty ze mna.
Co do moralizowania smiesza mnie slowa osoby, ktora wlasnie stara moralizowac mnie i pisze mi co ja powinnam zrobic:)
A wiec zeby uswiadomic Ciebie w pelni to: Zanim napisalam to co napisalam przeczytalam wiele postow i wiele wypowiedz gandi i innych na jej temat.Nie zmieniam swojego zdania na temat ze dziwi mnie fakt ze osoby tu przychodzace nagle zaczynaja zachowywac sie jak hijeny i atakowac w stadzie.
Ale przychodzac tu od wielu lat wiem ze tak bylo i bedzie.A odpowiedz na moje pytanie ktore zadawalam sobie kiedys dlaczego tak jest jak jest: Jest prosta-Przychodza tu chorzy ludzie pod roznymi wzgledami, uczuciowo, psychicznie, zdezorientowani czy odrzuceni i tak by mozna bylo wymieniac bez liku.
Czemu WAS dziwia takie zachowania jakie prezentuje gandi?
Jestescie inni? Lepsi? Nieskazitelni?
Ja nie jestem nieskazitelna, lepsza czy inna.
Ale w zyciu bywa czesto tak ze Ci ktorzy lubia atakowac w grupie bywaja bardzo malutcy w pojedynke:)
Nie ma ludzi nieskazitelnych Wy niestety nawet w przeprosinach doszukujecie sie ukrytych zlych intencji. Pewnie strasznie duzo kosztowaloby Was przeprosic gandi. Czym roznicie sie w moich oczach od niej? Tym ze ona przeprosila nie bede tu poruszala kwesti czy udolnie czy nie udolnie. Jasno dala do zrozumienia ze rowniez oczekuje tego samego. Jednak wielu z Was znow wybralo podazac droga nagonki.
Jesli razi Was popelniany blad przez kogos czemu sami go popelniacie?
Trudno sie przyznac do bledu wiem to bardzo dobrze z autopsji.
Nie chodzi mi o to by bronic gandi, tylko byscie pomysleli czasem o tym ze nagonka do niczego dobrego nie prowadzi.
Edytowany przez: Julietta, w: 2008/10/10 18:23
Anonim
10 października 2008 o 20:14Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/10 22:35
gandi71 zapisz:
„Ludzie dajmy spokoj tym kłótniom bo to do niczego dobrego nie prowadzi !!!!Ja ze swojej strony przyznaje sie do popelnionych tu błedów i przepraszam osoby,które tu uraziłam.
Jednakze oczekuje i mam nadziej ze na tego posta odpisza osoby,ktore poczuwaja sie do przeproszenia mnie.Ja wielokrotnie zostałam tu obrazana. Macie odwage wieszac na mnie psy to miejcie odwage przyznac sie do tego i przeprosić
Monika”
gandi71 zapisz:
„Tego własnie po Was mogłam sie spodziewać.Umiecie tylko jazgotac a nie potraficie przyznac sie do błędu i przeprosic.No tak nie macie odwagi albo uważacie ze nic mi nie zrobiliscie.Wcale nie jest mi przykro tylko zal mi was bo nie macie charakteru i odwagi …Nie myliłam sie we wczesniejszych postach piszac, ze poprzez gnojenie mnie musicie sie dowartosciowac.Tylko po co to waszystko było ???? Wyraziłam odmienne zdanie i miałam to tego prawo a chcieli mnie "zabić" …. Albo jestescie niedojrzałe( bo glównie te posty tycza sie do dziewczyn) albo poprostu podchodzicie do tego zbyt emocjonalnie.O wiele lepiej niz Wy w tej sytuacji zachowali sie męzczyzni Danuel i Janusz.Za co chlopakom bardzo dziekuje.No cóz trudno.Ja sie czuje swietnie i mam czyste sumienie
A Wy chyba nie”
Anonim
10 października 2008 o 22:22Liczba postów: 564😛
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.