Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › ……
-
AutorWpisy
-
Anonim
10 października 2008 o 22:24Liczba postów: 564😛
Moje skromne teorie:
1. ktos podszywa sie za prawdziwa gandi i robi jej krecia robote, a prawdziwa gandi o tym nie wie;
2. prawdziwa gandi przezywa jakis ciezki stres i ostantio troche popija, lub pali za duzo, lub pali nie to co trzeba
3. prawdziwa gandi pisze jakas prace na temat dda i sprawdza nasze reakcje na prowokujace tekstyInnych mozliwosci nie widze.
Anonim
10 października 2008 o 22:43Liczba postów: 564Katarzynka21 zapisz:
„gandi71 zapisz:
„CZY TE HARPIE KTÓRE SIE NA MNIE RZUCAJA I CHCA MNIE POZREC WIEDZA CO TO JEST SEX I ORGAZM ???????????CZY WASZE ZYCIE SEKSUALNE JEST SZCZESLIWE I UDANE ???
NO WLASNIE GDYBY TAK BYLO I MAZ BY WAS NIE ZDRADZAL TO NIE POTRZEBOWALY BYSCIE PODBUDOWAC SWOJEGO POCZUCIA NISKIEJ WARTOSCI POPRZEZ GNOJENIE MNIE I WYRZUCANIE Z FORUM ….
JA ZACHOWALAM SIE FER A WAS NIESTAC NAWET NA PRZEPROSINY !!!!!!!! TCHÓRZE
KOBIETY ZGRYZLIWE I NIE ZADOWOLONE Z ZYCIA TO TAKIE ROZWORY,KTORE SA GRUBE,BRZYDKIE I ZANIEDBANE ….A RESZTE DOPOWIEDZCIE SOBIE SAME
MILEGO WIECZORKU W RAMIONACH SWYCH MEZCZYZN””
Esmeraldo, ja o Tym nie pomyślałam.
Rzeczywiście może masz rację!JESZCZE RAZ PROSZE Was WSZYSTKICH, SKOŃCZMY TĘ NIE RÓWNA WALKE…!
A FORUM JAK TO NAPISAL JANUSZ :” NIECH IDZIE DALEJ"!
DZISIAJ JEST JUZ PIATY DZIEŃ. A TYLE W TYM CZASIE SIĘ WYDARZYLO… A MY W KÓLKO O JEDNYM…
AGAEsmeraldo jesteś the best ,rozpoznałaś geneze problemu ,ale ja myśle że to na bank 2…
I to chyba amfetamina ,bo ma pałera ,skacze po tematach i chce pogryżć ……
Ale najwięcej krzywdy wyrządziła sama sobie ,a ten nagłówek to apogeum ………Jak mi Ciebie szkoda biedactwo ,naprawdę ,na pocieszenie podaje Ci odpowiedz na pytanie Twoje(choć ja jestem świntuszkiem a nie świętoszkiem ,to nie wiem czy odpowiedz się liczy)(he he)
Sex-z łaciny sexus-płećZadowolona????:silly:
Do Katarzynka jak patrze na ilosc postow jaka napisalas to wydawaloby sie ze potrafisz pisac zamiast edytowac czyjes wypowiedzi a jednak blad.
Co do tego kto cos bral to bralam przez wiekszosc zycia wiec moze pewne osoby powinny wstrzymac sie od takich porowan nawet w stosunku co do gandi.
Zapewniam nawet po prochach nie bylam zgryzliwa i jedyna szkode jaka wyrzadzalam to sobie nie innym.Julietta, sprostowanie, ja nie edytowalam wypowiedzi Gandi tylko je cytuje.
Moze to i swinskie,a le strasznie nie lubie jak ktos wyrzuca z siebie caly brud, ktory w nim siedzi (wczesniej udajac,z e jest do rany przyloz), jezdzi po ludziach, rani ludzi a potem chce unikac odpowiedzialnosci, za rzeczy ktore mowil klikajac "usun".
W ogole, tak sie stalo, ze wlasnie strasznie nie lubie ludzi, ktorzy wszystkim chca pomoc, slodza, sa wrecz sluzalcz, ale jak przyjdzie co do czego potrafia ranic, niszczyc, psuc, gnoic. To jedyny typ ludzi, ktorych na prawde bardzo nie lubie, bo jesli ktos po prostu gnoi ludzi, to wszytko jakos gra, jesli ktos jest po prostu wredny to gra, a jak ktos jest tak absolutnie skrajny to tego juz nie znosze, bo ta slodycz mne obrzydza, a ta pozniejsza zlosc mnie wkurza. Nie mam zrozumienia dla takich ludzi.Nie cierpie falszu, a tu nim zajezdza.
Zycie nauczylo mnie jednego. Ze na swiecie zyja rozni ludzie. Ale nie ja jestem od tego zeby ich rozliczac ani osadzac. Nawet glupiec ma swoja madrosc. Tylko zamiast uparcie uwazac ze jest on glupcem warto czasem wsluchac sie w jego prawde.
Kiedys ktos bardzo mnie skrzywdzil, ale nie czulabym sie lepiej gdybym wydala samo-sad.
To zycie ukara winnych a nie ja.
Ja jestem tylko ulomnym czlowiekiem wsrod ulomnych ludzi.
Jestem kaleka wsrod kalekich.
Bladze tak jak inni bladza.
Upadam tak jak inni upadaja.
Ciesze sie ze wstaje bo kazdy upadek i kazde podniesienie dodaje mi sily.
Oraz madrosci a ona jest tylko moja.Dla przypomniania i refleksji.
Katarzynko ja się cieszę, że cytujesz gandi, bo zanim zdążę przeczytać jej wypociny, to ona ma już zmianę nastroju i je wymazuje więc nie wiem o co biega w rozmowach. Przez to że Ty jesteś zapobiegliwa, to mogę sobie poczytać jaka to fajna jestem w oczach gandi.
Pa
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.