Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › ……
-
AutorWpisy
-
Madzia666,;-) mnie tez wkurza jak ktos wymazuje posty. Szczegolnie jak chlapnie cos niegrzecznego, obrazliwego, albo na lapu capu, a potem struga durnia, ze niby nic nie bylo.
Aaaa dyskusje, no coz, mysle ze wynikaja z tego,z e ja wcale nie mam szlachetnych intencji cytujac Gandi. Po prostu chce jej dopiec jak juz jej troche przejdzie. No, trudno, tak juz mam nie lubie jak ktos jezdzi po mnie i po innych.
Katarzynko och jaka jesteś wspaniała obrończynio uciśnionych – wiesz co znaczy słowo odpuść? Masz potrzebę żeby do ciebie zawsze należało ostatnie słowo – współczuje twojemu facetowi..
Danuel, nikogo nie bronie, raczej jade po osobie ktora wyrzywa sie i tym wzbudza maja zlosc. Matka Teresa to ja nie jestem i bynajmniej nie pretenduje.
Twoje wspolczucia przekaze mojemu facetowi, pewnie je co najwyzej wyszydzi.
ja cie krece Gandi najwyrazniej czuje sie bardzo bardzos amotna i zagubiona szuka zrozumienia i na sile zainteresowania. Rozumie to poniewasz sam tak mailem. eydawalo mi sie ze nikt mnie nei kocha nikt mnie nei lubi, cvzulem sie taks amotny ze szkdoa gadac. napisalem nawet psychodrame pt "rozmowa 1618" (od godzin rozpoczecia mityngow) Siedzialem na mityngach i bylem pograzaony w ponorych myslach wydawalo mi sie ze nikt mnjie kocha nikt mnie nei lubi i ze jestem w ogule do d…y Lepiej, kiedy jusz mialem znajomych zardeczalem ich dziesiatkami smsow o byle zecz, jesli nie odpisywali czulem lek ze mnei pozucili nie czsulem sie sam ze soba dobze. jesli ktos mi w koncu powiedzial to i iowo do sluchu to sie cieszko obrazalem. Ale teraz jest znacznie znacznie l;epiej jusz nie ozcekoje ze od razu ktos mi odpisze (no chyba ze chodz o moja partnerke :))))) ) nie ejstem uciazliwy zbytnio, jusz nei czuje sie takis amotny bo jusz troszke lkubie siebie, a czasami anwet kocham. lepiej mi ze soba samym. I skutki sa bardzo dobre; teraz sami do mnei dzwonia lepiej teraz jesli mnie ktos wnerwia z tego czy innego powodu potrafie bardzo dosadnie zcasami powiedziec, czuje potem moze i lek ze bede sam ale nei paralizuje mnei t. Nawet zdaza mis ie telefon wylaczac. Zycze ci gandi wiarty w siebie i tego zebyc czula siem mniej samotna
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.