Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › ….
-
AutorWpisy
-
Anonim
19 października 2008 o 22:09Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/19 23:03
Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 18:47
Zadaj sobie pytanie czy Ty uwazasz kogos poza soba za wartosciowego czlowieka.
Mimo ze mi tak "pocisnełas" ostatnio to żal mi sie Ciebie zrobilo jak ten post przeczytalam teraz.
Moze napisz nam dlaczego sie tak zachowujesz? i co sądzisz sama o sobie, o swoim zachowaniu?
Moze napisz cos o sobie, kim Ty w ogole jestes? i jakie masz problemy, poza tym ze zdechł Twoj przyjaciel pies? po co tu jestes skoro jest tak źle na forum a tak dobrze w Twoim zyciu? chcesz sobie w czyms pomoc? Smialas sie z mojej zazdrosci np. To moj problem. A jaki jest Twoj? Wypowiedz sie w jakis normalny sposob w koncu. Albo zmien sobie nicka i zacznij uczestniczyc w forum na nowo, o Gandi kazdy zapomni, a Ty- tak jak my wszyscy bedziesz "brac i dawac" na tym forum tak jak bedziesz miala potrzebe….Anonim
19 października 2008 o 22:41Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/19 23:03
mhmm… bylas taka sama jak ja tzn zazdrosna o aktorki… super oceniasz ludzi i spłycasz ich problemy. Wyciagnelas sobie jakies moje zdanie z forum na ktorym nie rozmawialam z Toba i sobie stwierdzilas ze jestem zazdrosna o aktorki. Nie jestem zazdrosna o aktorki tylko o piekne kobiety ktore w moim odczuciu mi zagrazaja. A czy sa to aktorki czy zakonnice to nie wazne.
Po drugie to bylo to zaśmianie sie? – "Idz lepiej zobacze czy Twoj facio sie patrzy na sexi laseczki" ? No to brawo…. Pisząc to, co sobie myslalas? po co to napisalas w ogole? tak samo to jak inne chamskie rzeczy do innych? po co?Tego co o swoim zyciu napisalas, nie chce komentowac bo uwazam ze zle skomentuje, cokolwiek napisze. Napewno ktos sie tu mądrze wypowie. Ja nie do konca rozumiem i nie jestem tak długo na forum, nie wiem o czym kiedys opowiadalas, z jakich problemow sie zwierzalas, moze to juz tematy obgadane, bo mysle ze pierwszy raz nie ujawnilas tego teraz w ten chaotyczny sposob.
mhmm… bylas taka sama jak ja tzn zazdrosna o aktorki… super oceniasz ludzi i spłycasz ich problemy. Wyciagnelas sobie jakies moje zdanie z forum na ktorym nie rozmawialam z Toba i sobie stwierdzilas ze jestem zazdrosna o aktorki. Nie jestem zazdrosna o aktorki tylko o piekne kobiety ktore w moim odczuciu mi zagrazaja. A czy sa to aktorki czy zakonnice to nie wazne.
Po drugie to bylo to zaśmianie sie? – "Idz lepiej zobacze czy Twoj facio sie patrzy na sexi laseczki" ? No to brawo…. Pisząc to, co sobie myslalas? po co to napisalas w ogole? tak samo to jak inne chamskie rzeczy do innych? po co?Tego co o swoim zyciu napisalas, nie chce komentowac bo uwazam ze zle skomentuje, cokolwiek napisze. Napewno ktos sie tu mądrze wypowie. Ja nie do konca rozumiem i nie jestem tak długo na forum, nie wiem o czym kiedys opowiadalas, z jakich problemow sie zwierzalas, moze to juz tematy obgadane, bo mysle ze pierwszy raz nie ujawnilas tego teraz w ten chaotyczny sposob.
Gandii!
Tu nie chodzi o to czy ktoś Cię lubi czy nie ?
Mi również jest Ciebie szkoda…. Mimo wszystko….! Naprawdę!
A wiesz dlaczego ?
Bo ja do niedawna byłam bardzo podobna do Ciebie. Walczyłam…. na różne sposoby…. a efekt był zawsze odwrotny od zamierzonego. Zawsze zostawałm wrogiem.
Dopiero od niedawna zaczełam brac poprawkę na to co o mnie mówią i piszą.
Dla mnie teraz ważne jest to co ja o sobie myślę…. A na złośliwości reaguję z dystansem….;)
Dzisiaj akurat zaczełam czytać książkę o Ks. Jerzym Popieuszcze i już znalazłam w niej kolejną mądrość życiową: " Błogosławieni, którzy vnie biorą siebie nazbyt serio, za to ich ludzie cenią. Błogosławieni którzy potrafią śmiac się z siebie, będą mieli radość i zabawę przez całe życie "
Szczeże myślę, że niedługo dojdziesz do takich wniosków jak ja…. A do tego potrzebne są nieraz właśnie takie "afery"Pozdrawiam
AgaAnonim
19 października 2008 o 23:06Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 18:44
Anonim
19 października 2008 o 23:10Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 18:44
Anonim
19 października 2008 o 23:13Liczba postów: 564Edytowany przez: gandi71, w: 2008/10/21 18:44
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.