Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD ….

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 24)
  • Autor
    Wpisy
  • Banka
    Uczestnik
      Liczba postów: 57

CZY TE HARPIE KTÓRE SIE NA MNIE RZUCAJA I CHCA MNIE POZREC WIEDZA CO TO JEST SEX I ORGAZM ???????????

CZY WASZE ZYCIE SEKSUALNE JEST SZCZESLIWE I UDANE ???

NO WLASNIE GDYBY TAK BYLO I MAZ BY WAS NIE ZDRADZAL TO NIE POTRZEBOWALY BYSCIE PODBUDOWAC SWOJEGO POCZUCIA NISKIEJ WARTOSCI POPRZEZ GNOJENIE MNIE I WYRZUCANIE Z FORUM ….

JA ZACHOWALAM SIE FER A WAS NIESTAC NAWET NA PRZEPROSINY !!!!!!!! TCHÓRZE

KOBIETY ZGRYZLIWE I NIE ZADOWOLONE Z ZYCIA TO TAKIE ROZWORY,KTORE SA GRUBE,BRZYDKIE I ZANIEDBANE ….A RESZTE DOPOWIEDZCIE SOBIE SAME

MILEGO WIECZORKU W RAMIONACH SWYCH MEZCZYZN

np. to jest ta prawda która czujesz i piszesz?
      Albo ten chamski tekst o mnie? mial mi on pomoc tak? tak samo jak nam wszytskim grubym brzydkim i zaniedbanym kobietom zebysmy mialy satysfakcje z seksu? po to to napisalas tak?

agus
      Uczestnik
        Liczba postów: 3567

Nie piszę tego złośliwie…
        Postaraj się przanalizowac całą tę sytuację … na spokojnie bez nerwów z dystansem….
        Nie myśl tylko o sobie ale również o innych bioracych udział w "aferze"….
        Wnioski przyjda same….;)
        Ja właśnie tak często robiłam…. a moje wnioski szczere pisałam tutaj….!

Może nie wszyscy mnie tu lubią, ale ja naprawdę czuję się w porządku wobec tych których uraziłam….! Naprawdę to pomaga!

Trzymaj sie 😉

Allladyna
        Uczestnik
          Liczba postów: 104

Cały problem polega na tym Gandii ,że to nie jest Twoje osobiste forum…….
          Nie szukaj zwolenników ,nie jesteś guru .Pytanie ,kto mnie lubi a kto nie ?????
          Takie pytanie zadają dzieci w przedszkolu .Po co zadawać takie pytania ,do czego one prowadzą ……..Przecież jesteśmy wszyscy tutaj anonimowi ,obcy sobie …..
          Cały problem polega na tym ,że za bardzo skupiasz się na sobie ….Od dwóch tygodni tylko TY TY TY (ja ,mnie boli,mnie zraniliście -ja jestem dobra ,a wy zli!!!!!!!)Aż dziw bierze :blink: że nie ma osób ,które Cię lubia:(A przecież ,życie to są piękne chwile………(Twoje motto)
          Zacznij skupiać się na innych,na ich problemach ,trochę empatii ""więcej szczęścia jest z dawania ,niż z otrzymywania """"
          A jeśli nie chcesz dawać ,tylko brać to może rzeczywiście tu nie dla Ciebie miejsce (bo uwielbienia tu nie znajdziesz)

jackie
          Uczestnik
            Liczba postów: 48

A tak niedawno zdaje się pisałaś jaką to pewną swej wartości kobietą jesteś a teraz się martwisz czy Cię ktoś lubi? To co Cię teraz spotyka to po prostu odpowiedzialność za słowa, które padły z Twojej strony. Możesz je wykasować z forum ale i tak w pamięci użytkowników zostaną na długo. Trudno lubić kogoś, kto stale obraża innych, a teraz próbuje wejściem w rolę ofiary uniknąć odpowiedzialności. W rodzinach alkoholowych to może działa, w życiu niekoniecznie. Korzystaj z tego doświadczenia – to przedsmak terapii na której będziesz musiała inaczej spojrzeć na siebie i relacje z ludźmi. Może zrozumiesz jak niedorzeczne jest oczekiwać wsparcia i zrozumienia (i sympatii jeszcze) od ludzi, których się dotąd opluwało.
            PS. Nie wiem czy warto aż do stycznia czekać na tę terapię. Myślę że potrzebujesz jej szybciej i to bardziej niż ktokolwiek na tym forum.

doris
            Uczestnik
              Liczba postów: 396

Pamiętasz jak napisałaś Yucce na odchodne, że to naturalne, że ludzie odchodzą z forum? NIe pamiętam dokładnie Twoich słów, ale wytknęłaś jej, że zrobiła przedstawienie z żegnaniem się, jakby chciała sprawdzić ile osób będzie chciało, by została. A teraz wyskakujesz z takim durnym postem.

Masz co chciałaś, wszyscy Cię upominali, niczego nie zrozumiałaś …

Jeśli chcesz odejść, droga wolna. To forum tylko na tym zyska.

KamilaW
              Uczestnik
                Liczba postów: 19

Gandi71, opamiętaj się dziewczyno.
                Przestań za wszelką cenę i nieustannie zwracać na siebie uwagę. Starasz się być "pępkiem" tego forum, a nie tędy droga.
                Lubię to ja lody waniliowe i spacery w słoneczne dni, co do ludzi sprawa nie jest taka prosta. Jedni wzbudzają w nas sympatię, inni antypatię, niezależnie od tego jakby się nie starali. Dlatego ja osobiście nie zabiegam o akceptację za wszelką cenę.
                Czym innym natomiast jest szacunek i staram się postępować tak, aby nie tylko ludzie mnie szanowali, ale żebym i ja mogła spokojnie spojrzeć w lustro.
                Nie możesz Gandi71 sprawić, żebyśmy Cię lubili, ale możesz wzbudzać nasz szacunek, możesz nas czymś zaintrygować, zaciekawić. Więc po co nas ciągle odpychasz? Daj już spokój i zacznij wreszcie swój rachunek od zera.

_agnieszka_
                Uczestnik
                  Liczba postów: 129

Hej
                  ja może napiszę coś odmiennego.

Wiesz tak sobie ostatnio obserwowałam tą awanturę na forum, czytałam, co piszesz i co Ci odpowiadają. Nie będę komentować postów :huh: tak tylko sobie pomyślałam, że musi Ci być ciężko przeżywać to wszystko. Dla mnie to jest bardzo znajome. Najpierw nie miałam świadomości własnych emocji, a kiedy w końcu się pojawiły wręcz zalały mnie. I te wahania nastrojów :sick: czasem myślałam, że nie wytrzymam kolejnego dnia.

Niedawno pytałaś o terapię grupową. Wiesz ja tam bardzo dużo się nauczyłam, a naprzeżywałam chyba jeszcze więcej :whistle: Mam nadzieję, że będziesz z niej zadowalana. Zyczę Ci, aby się wszystko poukładało.

A jeśli chodzi o forum… no cóż, to nie jest terapia, nie ma tu moderatora. Niektóre rzeczy też mi się tu nie podobają. Ja chyba bardzo szybko doszłam do wniosku, że tutaj pomocy się nie uzyska, od tego są specjaliści.

A-ha i jeszcze dodam, że było mi miło kiedy zareagowałaś wpisem na zamieszczone przeze mnie dowcipy. To było bardzo sympatyczne. Czasem czuję się tutaj trochę niewidzialna i twój komentarz zaskoczył mnie.

Powodzenia Gandi w walce z własnymi demonami (bo każdy z nas chyba je ma).

Niestety nie miałam okazji przeczytaj Twojej wypowiedzi w tym wątku ale sens chyba zrozumiałam…

Edytowany przez: _agnieszka_, w: 2008/10/20 21:48

madzia666
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 36

Po tym co ostatnio wypisywałaś na forum mogłabym powiedzieć, że Cię nie lubię ale…. no własnie nie oceniam ludzi nie znając ich.
                    Masz ewidentnie jakiś problem. Lecz sie.

Banka
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 57

Ona chyba zniknęła…. (?)

Katarzynka21
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 808

Banka, no to jak zniknela i sie pojawi. Kwestia czasu.

A ja napisze wprost. Ja Cie nie lubie. Od poczatku jak sie pojawilas nie przepadalam za Toba, a teraz to po prostu Cie nie lubie.

Uwazam, ze przedmowcy bardzo celnie ujeli wszytko to co sama chcialabym napisac. Jak przyjdzie Ci czas na refleksje, to sobie te wypowiedzi porzadnie przeczytaj.

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 24)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.