Witamy › Fora › Szukam Ciebie › wpisujcie gg
Otagowane: pogadam poklikam na skype porozmawiam
-
AutorWpisy
-
Witam wszystkich użytkowników ciepło 🙂
Mam na imię Ania, jestem DDA w trakcie terapii indywidualnej.
Jeśli ktoś z Was chciałby czasem porozmawiać w chwilach kryzysu to zachęcam do odezwania się: moje gg 33063013.Pozdrawiam.
Jestem Gosia, mam 28 lat wkrótce zaczynam terapię DDA w Krakowie.
Chętnie porozmawiam z kimś doświadczonym, kto potrafi słuchać i zrozumieć bo w moim otoczeniu ciężko …
Jestem dostępna zazwyczaj wieczorami, mój nr gg: 5947175Magdalena 28, warszawa chętnie pogadam i wysłucham:) gg 9225816 magdia7@wp.pl:)
Lubisz [color=#FF0000]czekoladę[/color] ? Ponoć ma smak życia – gorzka.
Szukam ludzi (mogą być inne gatunki, jestem tolerancyjny) z okolic poznania z którymi mógłbym smakować czekulade.
gg —————-
Edytowany przez: InLoveAndDeath, w: 2012/02/20 22:26
Edytowany przez: InLoveAndDeath, w: 2013/07/13 22:38
Witam, mam na imię Edyta, 36 lat, jestem po terapii DDA i dla współuzaleznionych, mój mail dydasik@o2.pl-okolice Kołobrzegu, pozdrawiam serdecznie
Witam, mam na imię Edyta, 36 lat, jestem po terapii DDA i dla współuzaleznionych, mój mail dydasik@o2.pl-okolice Kołobrzegu, pozdrawiam serdecznie
Mam na imię Daria, mam 22 lata, studiuję i pracuję.
Nie zawsze radzę sobie ze sobą i z moimi problemami.
Chętnie pogadam z ludźmi, którzy mają podobny problem jak ja.
GG: 8388616
e-mail: stokri@onet.euJestem z Warszawy, mam 36 lat. Chętnie porozmawiam, posłucham i w ogóle zapraszam:) 37712460
hej;
mam 29 lat, jestem dda; chętnie pogadam na gg – podzielę się swoim doświadczeniem zdrowienia, posłucham, ubogacę doświadczeniem innych
:laugh: 38778187Edytowany przez: siloe, w: 2012/06/16 22:15
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.