Witamy Fora Szukam Ciebie wpisujcie gg

Przeglądasz 10 wpisów - od 1,671 do 1,680 (z 1,686)
  • Autor
    Wpisy
  • Darek6122
    Uczestnik
      Liczba postów: 15

<p style=”text-align: justify;”>W sumie przez skypa sprawniej można porozmawiać lub poprostu wygadać się. Ja bym chętnie spróbował. Skypa mam w telefonie ale to chyba nie przeszkadza. Chociaż nie jestem pewien czy na początku nie będę miał problemów z obsługiwaniem tego :). Mój nick na skypie Darek6122 – taki jak tu.  Wiec jak masz chęc porozmawiać to chętnie :)</p>

economist
      Uczestnik
        Liczba postów: 1

GG: 67182733, Paweł, Warszawa, 33 lata, DDA po „przejściach” w latach młodzieńczych, terapii, ale teraz na dłuuugiej prostej. Życie jest piękne i chętnie Cię o tym przekonam, najlepiej na żywo :-).

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana , 2 miesięcy temu przez economist.
        Chłopiec Papuśny
        Uczestnik
          Liczba postów: 3706

46660127 GG
          pietrobus@op.pl

Chetnie wymienie sie doswiadczeniem. Pogadam o wszystkim. 🙂

ejbisi1981
          Uczestnik
            Liczba postów: 7

Z GG nie korzystam już od dawna, ale jeśli ktoś chciałby nawiązać kontakt przez Skype, gdzie też można pisać, to zapraszam. Mój nick 210sunrise

Meliska
            Uczestnik
              Liczba postów: 98

A ja szukam kontaktu. Bardzo samotna i niezrozumiana dziewczyna, lat 23, studentka, singielka, z okolic Katowic. Wrażliwa i sympatyczna. Porozmawiam o wszystkim. Chciałabym porozmawiać z kimś, kto wreszcie potrafiłby zrozumieć, ale też porozmawiać o błahostkach.

Gadu gadu: 50016022

Będę wdzięczna za każdy odzew!

M.

Nano77
              Uczestnik

Czesc.

Mam na imię Paweł, mam 27 lat i jestem z woj. opolskiego. Zaczalem terapie 7 miesiecy temu. Doskwiera mi samotnosc. Gdyby ktos chcial pogadac to zostawiam swoje gg 71994013.

Nano77
                Uczestnik

Czesc Panowie i Panie

Chcialbyn przestrzec Panow przed uzytkownikiem Meliska. Ona chce pisac na gg, albo e-mail, ale bardziej poszukuje bolca niz jest osoba dda. Przestrzegam. Nie starajcie sie jakos zbudowac relacji, bo przyjdzie czas ze przestanie Wam odpisywac, a Wy sie bedzuecue zamartwiac ( bo takie sa osoby dda). Ona z DDA ma tyle wspolnego co ja z hokejem na trawie. Po prostu szuka bolca, a DDA do tego wykorzystuje

PROSBA DO PAN

Nie wiem jak inni faceci, ale ja chodze na terapie. Jestem DDA. Jestem wrazliwy i nie jestem Bradem Pittem, ale swoj ryj oceniam tak 3/10. No w porywach 4/10. Jesli szukacie seksu lub nie wiadomo jakiego faceta to sa inne aplikacje : Badoo, Sradu i inne takie 🙂 pamietajcie, ze my przezywamy i jestesmy takimi samymi osobami DDA. Pozdroweczki :*

Meliska
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 98

Ku woli wyjaśnienia. Facet, który napisał „Przestrogę” przede mną jest osobą wymagającą terapii. Owszem, pisał do mnie na gg, jednak nie odniosłam wrażenia, że jest w ogóle dda. Nie mnie to oceniać ani próbować dochodzić kto jest, a kto nie. Pomyślałam, że może ciężko mu pisać o swoich doświadczeniach więc zaproponowałam zwykłą rozmowę przez telefon. Na co właśnie ten pan uroił sobie, że szukam z nim relacji erotycznej, o której nigdy nie było mowy. Na dodatek osoba ta wstawia nie swoje zdjęcia, dlatego ciężko się w ogóle zorientować z kim się rozmawia. Niestety, maila usunęłam, bo obawiałam się, że ten pan będzie chciał się kontaktować, a kontaktu sobie z nim nie życzę, gdyż jest chamski i mnie obraża. Szkoda, że jeśli już ktoś chciał przestrzegać przede mną, nie pokaże konwersacji, w której próbuję go zrozumieć i ewentualnie porozmawiać o trudnych przeżyciach. Niestety, zastanawiam się, czemu tak dużo ludzi obecnie ma urojenia… Ale to nie temat na to.

Oti
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 15

Marcin, 43 lata obecnie w Warszawie, chetnie popisze w wolnej chwili (choć nie mam ich zbyt wiele) 🙂 Pozdrawiam gg 2956678

Chłopiec Papuśny
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 3706

Nie przejmuj się. 🙂 Znam cię i wiem jaka jesteś. Byłaś. ☺️

Przeglądasz 10 wpisów - od 1,671 do 1,680 (z 1,686)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.