Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Wybory 2007
-
AutorWpisy
-
Pewnie, ze tak! Trzeba Polske ratowac!
http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/gra2 :laugh: ja tam zamiast długopisu wolałabym użyć takowego młoteczka;)
Hej:)
Od 1989roku ( kurczę, stary już jestem )B) nie opuściłem żadnych wyborów!
Masz rację Katarzynko – trzeba Polskę ratować!
Mam tylko obawy, czy aby,, ci moi " sprostają zadaniu. Jednak mimo wszystko oddam swój głos na mądrość i rozwagę:)ja też podreptam 🙂 chwilkę tylko zajmie a ważne…
pozdrawiam, a.Anonim
19 października 2007 o 15:37Liczba postów: 564Biedroneczko a gdzie byłas? Tęsknie za tobą.Ja nie zagłosuje bo meldunek stały daleko….
A ja oddaje glos na wolność i swobode, a nie krepowanie moich praw i inwigilacje! Kontrola po moim kiepskim dziecinstwe juz mi sie znudzila.
A Twoi Wiesiekien i moze i moi 😉 sprostaja, sprostaja! A to z tego prostego powodu, ze teraz takie czasy, ze po porstu nie wolno przeszkadzac gospodarce, wystarczy stac z zalozonymi rekami a ona sama sobie poradzi. A za gospodarka idzie dobrobyt, a za dobrobytem podaza wielkimi krokami socjalizacja panstwa i zanik korupcji, a za tymi znowu pedzi spadek przestepczosci, bo ludzie szczesliwsi i mniej sfrustrowani. Wiec dajmy Polsce prawo do pedu w przod, a nie ciagniecia w tyl. Tylko tyle tej naszej kochanej ojczyznie trzeba 😉 Z cala reszta sama sobie poradzi 😉 Z nasza wspolna pomoca….oczywiscie 😉
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.