Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Wybory 2007

Przeglądasz 8 wpisów - od 51 do 58 (z 58)
  • Autor
    Wpisy
  • conf
    Uczestnik
      Liczba postów: 60

Dota, jeśli chodzi o Samoobronę, to jak widzisz ślad po niej zaginął. No i można powiedzieć, że zawdzięczamy to Pisowi. "Przystawki zostały zjedzone". To samo z neofaszystami z LPR. Zapewne nie ze szlachetnych pobudek, tylko w celu przejęcia elektoratu, ale efekt końcowy jest taki sam – żegnaj, Roman, żegnaj, Endrju, innych oszołomów już mi się nawet nie chce wymieniać. Więc ja nie wiem, czy to jest najlepszy argument antykaczy 😉
      Ja za co innego niż romanse z tamtymi przykładam swoją kartę wyborczą do wykopania Pisu w kosmos… zresztą, nie tylko ja.
      Na cuda nie liczę, nie ma takiej władzy, która nie zniesmacza i nie rozczarowuje. Ale przynajmniej mam prawo psioczyć i komentować, bo chodzę na każde wybory. Poza tym, ja to towarzystwo utrzymuję z moich podatków. Dlaczego mam sobie odmówić choćby tego minimalnego wpływu na to, kto będzie przeżerał moje pieniądze?… Nie jest tak, że z rogalem na twarzy głosuję na rycerzy na białych koniach. Próbuję wybierać mniejsze zło i mniejszy obciach, żeby chociaż trochę mniej duszno i psychiatrycznie było w kraju nad Pisłą, o przepraszam, Wisłą. B)

Anonim
        Liczba postów: 233

pewnie wsszyscy juz widzieli ale…. http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/gra

biedronka
        Uczestnik
          Liczba postów: 127

dziuba^ napisał:
          „oby za 2 lata znowu nie bylo wyborow,bo juz wtedy pierd…i nie pojde!!”
          Dziuba, a ja mam nadzieję, że chłopak znowu Cię zmobilizuje :kiss:
          We mnie najgorsze uczucia wzbudzają Ci, którzy nie głosują wcale, nie dlatego, że nie mogą, ale dlatego, że nie chcą.
          Ja też się raczej zmuszam, też w cuda nie wierzę, moi wygrani zachwytu mego nie wbudzają, poza tym w temacie mam zdane takie jak tu słychać (raz jeszcze dzięki raja, na koncert w okazj nowej płyty biegnę niedługo :woohoo:)
          [url]http://www.youtube.com/watch?v=6ohqXVCMpzY[/url]
          a mimo to głosuję zawsze.
          Jakoś tak to widzę, że między głosującymi na lewo, na prawo itp. różnice nie sa tak dużo jak między tymi co głosują, a tymi, którym się nie chce.

Edytowany przez: biedronka, w: 2007/10/23 21:17

dziuba^
          Uczestnik
            Liczba postów: 579

hm,moze zmobilizuje 😛 Bo On uwaza,to za najwazniejszy obowiazek obywatela kraju…Nie wiem,ja po prostu nie mam takiego podejscia :whistle:
            Ale czego nie robi sie z milosci??:silly:

raja
            Uczestnik
              Liczba postów: 73

Zachytu we mnie nie ma -51% glosujących:blink: mogło być różnie…
              Na razie to widzę wyrośniętych chłopców,którzy zamiast spodenke na szelkach nozszą garniaki i żonglują słowami.Czekam na konstruktywne działania…:ohmy:

Biedronaka na pewno wrócisz naenergetyzowna,chłpaki dają rade na koncertach!
              😛 wyskich lotów na biedronich skrzydełkach życzę!
              pzdr

Katarzynka21
              Uczestnik
                Liczba postów: 808

A mi sie niezmiernie podobalo jak Tusk poweidzial, ze po wygranych wyborach zadzwonil do niego Prezydent Walesa i pogratulowal, co dla Tuska bylo bardzo wazne, zadzonil Prezydent Kwasniewski, Zadzwonil Sarkozy z gratulacjami, chyba komistarz generalny UE. No i w dalszej kolejnosci Tusk skomentowal fakt, ze Jerry do niego nie zadzonil: To znaczy, ze Prezmier Jaroslaw Kaczynski…..jest bardzo zajety" usmiech 😉

Ale ja sie ciesze, ze tak sie potoczyly te wybory. Mowie Wam. Radosc ze mnie tryska. A do tego mozliwosc odrzucenia Veta prezydenckiego!!! Ale sie ciesze! I nie dlatego sie ciesze, ze Tuska kocham fanatycznie. Wrecz przaeciwnie, uwazam ze taki sredni gosc. Ma tylko wielkie momenty,a le poza tym nic specjalnego. Ale cieszy mnie, ze Kaczory PRECZ!! I moge to spokojnie na forum pisac i CBA sie do mnie nie czepi
                👿

biedronka
                Uczestnik
                  Liczba postów: 127

Katarzynka, z tego co piszesz wynika, że też głosowałaś za "przeciw".
                  A mi się marzy głosowanie za "za".
                  Ale cieszę się z Tobą 😛

Katarzynka21
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 808

Hej Biedronka, ja glosowalam najbardziej "przeciw"PiS, ale tez toche "za" PO 😉 Pisioroy precz!! A PO jest ok, i Tusk ok, ale wolalabym jednak innego lidera. On taki troche za bardzo leje wode. Duzo gada, malo tresci. U politykow cenie zwiezlosc i opanowanie. Ja zakochalam sie w Gowinie 😉 Gowin na premiera!!! Gowin na prezydenta!! Sila spokoju i opanowania, inteligencja i zdrowie psychiczne, ucziwosc i lagodnosc, zdecydowanie i madrosc zyciowa.

Przeglądasz 8 wpisów - od 51 do 58 (z 58)
                  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.