Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › WYGRAŁAM
-
AutorWpisy
-
Franczeska napisała:
„"Bbardzo Ci dziekuję za taki pozytywny wpis, pokazuje on, że taerapia zmienia, działa, że warto z niej korzystać. "”
To prawda, podpisuję się po tym. To prawda, terapia pomaga i zmienia. W powiązaniu w własnym, upartym dążeniem do pewnych zmian w sobie – działa.Ja też gratuluję, że wyszłaś na prostą 😉
Ja nie widzę nic złego w wypowiedzi Słońca.Chciała się po prostu podzielić swoim szczęściem i sukcesem.Widzę natomiast zawiść,zazdrość i złość w krytycznych odpowiedziach na jej post.Każdy ma prawo wypowiadać się na tym forum,małą czy dużą czcionką,a my nie mamy prawa nikogo oceniać i sugerować co miał na myśli.
YokoOno zapisz:
„.Widzę natomiast zawiść,zazdrość i złość w krytycznych odpowiedziach na jej post..”YokoOno zapisz:
” my nie mamy prawa nikogo oceniać i sugerować co miał na myśli.”:laugh: :laugh: :laugh:
Potrafisz sprawić że pękam ze śmiechu. Z takim pokręceniem człowiek się rodzi, czy sie tego gdzies uczyłaś?Raczej prowokacja, albo nudy. Przestać być DDA,, to jak przestać być dzieckiem alkoholika. Co jest po prostu niemożliwe.
chłopiec papuśny zapisz:
„Raczej prowokacja, albo nudy. ”Dokladnie tak samo pomyslalam. Mysle, ze raczej prowokacja albo zwykly nawrot do starych schematow.
A ja myślę, że………..najważniejsze jest wysłuchanie tego co miała na myśli autorka wątku:):) bo myślę, że tylko ona wie co chciała powiedzieć i dlaczego coś zrobiła. A zauważyłam, ze to co sama wyjaśniła zostało pominięte i niektórzy dalej wróżą z fusów. Czasami jak patrzę na to forum, to odnoszę wrazenie, ze u wielu osób załącza się wszechwiedza na czyjś temat. Bo jeszcze żeby wróżyć na podstawie tego co ktoś powiedział to ok, a tu w ogóle jest olane wytłumaczenie i jedziecie dalej z koksem, ze wiecie lepiej co poeta miał na myśli ehhhhhhhhhhh szacun dla autorki wątku, że nie udowadnia, ze nie jest wielbłądem……….
a może to radość z osiągnięcia takiego etapu? nie od razu Rzym zbudowano, teraz udało jej się to, za rok czy kiedyś tam uda jej się coś innego itd. Przecież kobieta głupia pewnie nie jest i wie, ze to dopiero jest start a nie meta, teraz się dopiero zacznie jak przyjdzie "normalne" życie na codzień. Ale to nie przeszkadza cieszyć się z tego sukcesu, który został osiągnięty:)
Może po prostu chciała, żebyście bzdury pisali :dry:
Słońce chcę Ci naprawdę pogratulować bo grunt to pozytywne nastawienie. I wierze że u Ciebie jest naprawdę Ok. Bo połączenie spotkań DDa i terapi to naprawdę dużo w drodze do zdrowienia.
Trzymaj tak dalej. 🙂
Nie chcę tutaj nikogo urażać ale krytykowanie kogoś za to ze chciał wykrzyczeć szczęście może nawet jeśli to jest tymczasowe to uwierzcie samej tej osobie daje dużo natchnienia. Wiem to z własnego doświadczenia. Bo za jakiś czas gdy tej osobie będzie źle to otworzy sobie to co napisała kiedyś i będzie miała pewną motywacje. 🙂
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.