Odpowiedzi forum utworzone

Przeglądasz 3 wpisy - od 2,531 do 2,533 (z 2,533)
  • Autor
    Wpisy
  • drozdzyk
    Uczestnik
      Liczba postów: 2536
      w odpowiedzi na: ciężko mi.. #134276

Mój były często mi mówił, że nie widzi żebym ja była z nim szczęśliwa i że dla niego jako dla faceta to jest porażka że cokolwiek zrobi to jego kobieta jest smutna i zamyślona. On był typem wesołka i raczej optymisty, ja przy nim byłam taka zgaszona. Mówiłam że jestem z nim szczęśliwa, że jest największym szczęściem jakie mi się trafiło w życiu, ale widocznie nie byłam zbyt przekonująca. Ten smutek po prostu był we mnie i nadal jest….

drozdzyk
      Uczestnik
        w odpowiedzi na: ciężko mi.. #134258

ja miałam podobnie – z tym że on odszedł. Byłam zaborcza, zazdrosna, wszędzie doszukiwałam się jego przewinień, miałam ciągłą chęć kontroli a jednocześnie panicznie bałam się codziennie, że mnie zostawił. To była miłość mojego życia, myślę o nim prawie codziennie. Czasami sobie myślę, że może po prostu przestał mnie kochać, ale nie wierzę że moje dda nie miało na to wpływu. On pewnie czuł się bardziej jakby był z małym dzieckiem niż z kobietą…. strasznie mi żal tego związku ale już czasu nie cofnę…. jeśli CI na nim zależy to pracuj nad sobą bo inaczej go stracisz…

drozdzyk
        Uczestnik
          w odpowiedzi na: DDA z Łodzi #133868

Edytowany przez: drozdzyk, w: 2013/03/03 15:05

Przeglądasz 3 wpisy - od 2,531 do 2,533 (z 2,533)