Odpowiedzi forum utworzone

Przeglądasz 10 wpisów - od 4,711 do 4,720 (z 4,738)
  • Autor
    Wpisy
  • ewelka1982
    Uczestnik
      Liczba postów: 4746
      w odpowiedzi na: sens??? #104721

Mysle,ze z czasem bedzie lepiej.Ja czasem czuje sie tak,jakbym obserwowla wszystko z boku,takze to,co sama robie.Nie potrafie cieszyc sie tym,ze TO JA TEGO DOKONALAM.Mysle,ze im wiecej bedziemy nad soba pracowac,tym latwiej nam bedzie doceniac to,co sami robimy.

ewelka1982
      Uczestnik
        w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104719

Nigdy tak o tym nie myslalam,ze to moze byc pewna forma terapii.Moze nie pozwalam sobie na smutek?Sama juz nie wiem.Cos w tym jest.Przeciez czesto bylam ostatnio zdolowana tym,czego sie dowiedzialam,ze jestem dda,przypomnialam sobie swoje dziecinstwo…moze smutek,placz to dla mnie oznaka slabosci?i z tym walczylam,nie dajac sobie szansy na zupelne oczyszczenie…

ewelka1982
        Uczestnik
          w odpowiedzi na: Dzień Zmarłych #104718

…dalam sobie prawo do robienia czegos po swojemu…pieknie.Tzn.ze jest to mozliwe.Jestesmy dorosli,mozemy zmieniac co chcemy.Pozdrawiam Cie cieplutko,

ewelka1982
          Uczestnik
            w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104713

Dzieki:) kurcze,sukces.PRZYZNALAM SIE DO BLEDU.

ewelka1982
            Uczestnik
              w odpowiedzi na: Dzień Zmarłych #104712

Ja chodze z coreczka na cmentarz.Pewnego razu,jak spacerowalysmy,coreczka chciala zobaczyc cmentarz.Pytala mnie o rozne rzeczy,a ja staralam sie jej wszystko wyjasnic tak,by sie nie bala i chyba sie udalo.Dzis idziemy pierwszy raz na cmentarz w Dniu Zmarlych,zeby wiedziala,ze w ogole jest taki dzien.Tez uwazam,ze zmarlych ma sie w sercu

ewelka1982
              Uczestnik
                w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104709

wiem,wiem,masz racje.wyskoczylam z tymi radami jak…:silly:

ewelka1982
                Uczestnik
                  w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104707

Aha,nikomu nie powiedzialam,jak ma sie czuc,ani jak czuc sie nie ma.Kazdy ma prawo czuc smutek,zal,radosc,wzruszenie itd.Ale dopiero co usiadlam do komputera i czytam o tym jak kazdy jest przygnebiony.Gdy ja czuje sie przygnebiona staram sie nie siedziec i nie przygnebiac jeszcze bardziej,tylko zrobic cos,by moj nastroj sie zmienil.Sorry,ze tak napisalam.Moze rzeczywiscie jestem taka ciotka dobra rada.Cholera,musze nad tym popracowac

ewelka1982
                  Uczestnik
                    w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104706

Ciocia "DOBRA RADA"to ja:) dziekuje

ewelka1982
                    Uczestnik
                      w odpowiedzi na: sens??? #104704

Napewno Ci ciezko.Ale walczysz,nie uzyskasz niczego od razu,nie naprawisz swojego zycia w 1 dzien,w tydzien.Teraz jest Ci ciezko,dobrze,ze o tym mowisz,ze nie zamykasz sie.A le najwazniejsze jest to,ze walczysz,sama z soba.Trzymaj sie mocno.Jestesmy z Toba

ewelka1982
                      Uczestnik
                        w odpowiedzi na: Dzień Zmarłych #104703

To pieknie napisane.Bije od tego taki spokoj wielki.Pokrzepia serce.DZIEKUJE,ze sa tacy ludzie jak Ty.

Przeglądasz 10 wpisów - od 4,711 do 4,720 (z 4,738)