Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104719
Nigdy tak o tym nie myslalam,ze to moze byc pewna forma terapii.Moze nie pozwalam sobie na smutek?Sama juz nie wiem.Cos w tym jest.Przeciez czesto bylam ostatnio zdolowana tym,czego sie dowiedzialam,ze jestem dda,przypomnialam sobie swoje dziecinstwo…moze smutek,placz to dla mnie oznaka slabosci?i z tym walczylam,nie dajac sobie szansy na zupelne oczyszczenie…
w odpowiedzi na: Dzień Zmarłych #104718…dalam sobie prawo do robienia czegos po swojemu…pieknie.Tzn.ze jest to mozliwe.Jestesmy dorosli,mozemy zmieniac co chcemy.Pozdrawiam Cie cieplutko,
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104713Dzieki:) kurcze,sukces.PRZYZNALAM SIE DO BLEDU.
w odpowiedzi na: Dzień Zmarłych #104712Ja chodze z coreczka na cmentarz.Pewnego razu,jak spacerowalysmy,coreczka chciala zobaczyc cmentarz.Pytala mnie o rozne rzeczy,a ja staralam sie jej wszystko wyjasnic tak,by sie nie bala i chyba sie udalo.Dzis idziemy pierwszy raz na cmentarz w Dniu Zmarlych,zeby wiedziala,ze w ogole jest taki dzien.Tez uwazam,ze zmarlych ma sie w sercu
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104709wiem,wiem,masz racje.wyskoczylam z tymi radami jak…:silly:
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104707Aha,nikomu nie powiedzialam,jak ma sie czuc,ani jak czuc sie nie ma.Kazdy ma prawo czuc smutek,zal,radosc,wzruszenie itd.Ale dopiero co usiadlam do komputera i czytam o tym jak kazdy jest przygnebiony.Gdy ja czuje sie przygnebiona staram sie nie siedziec i nie przygnebiac jeszcze bardziej,tylko zrobic cos,by moj nastroj sie zmienil.Sorry,ze tak napisalam.Moze rzeczywiscie jestem taka ciotka dobra rada.Cholera,musze nad tym popracowac
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104706Ciocia "DOBRA RADA"to ja:) dziekuje
w odpowiedzi na: Dzień Zmarłych #104703To pieknie napisane.Bije od tego taki spokoj wielki.Pokrzepia serce.DZIEKUJE,ze sa tacy ludzie jak Ty.
-
AutorWpisy