Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: chwiejne uczucia #104478
🙂 dzieki.W sumie jeszcze nawet nie zaczelam,na razie szukam po omacku,czesto sie zniechecam,bo nie mam zbyt duzo wolnego czasu,ale ciesze sie,ze moge dzis z Wami pogadac.
w odpowiedzi na: "Zabije się, umrę i będzie spokój…" #104477Ostatnio,zeby wzbudzic litosc w moim mezu tez tak powiedzialam.Wiem,ze to glupie,ale w tamtym momencie tak bardzo chcialam,zeby zareagowl na mnie.Chyba poczulam sie jak mala dziewczynka,ktora w koncu chciala,zeby ktos sie nia zajal,a nie zeby ona zajmowala sie innymi.Zaczelam kontrolowac swoje zachowanie,swoje uczucia.Wiem,kiedy te uczucia to wynik mojego dziecinstwa.Ciezko przez to przejsc,ale trzeba
w odpowiedzi na: chwiejne uczucia #104475Ja do tej pory nie mialam problemu z mowieniem:) ale nie wiem jak to bedzie z terapeuta,
w odpowiedzi na: wyjazd do rodzicow #104474Dlaczego trzeba jechać do rodziców?Dlaczego chcieć zapisać ojca na terapię?ja nie chcę,chcę terapii dla siebie,a nie dla niego,jestem dorosła,żyję na własny rachunek.Mam swoją rodzinę i o nich chcę dbać.Na razie nie dojrzałam do tego,by mieć jakiekolwiek ciepłe uczucia dla mojego ojca,który spieprzył mi życie.Ale tak jak mówicie,co mnie nie zabije,to mnie wzmocni
w odpowiedzi na: chwiejne uczucia #104471Ostatnio,gdy dowiedziałam się,że jestem dda,przepłakałam 3 dni,czułam się słaba,nic nie warta,zagubiona.Sądziłam,że uporałam się ze swoim dzieciństwem,a tu masz.Szukam gdzieś terapii,a wtedy zacznie się rozgrzebywanie swojego życia,boję się tego,ale wiem,że jest to potrzebne.Pozdrawiam
w odpowiedzi na: Lojalność, nielojalność… #104470Zgadzam się.Byłoby super,gdyby mąż próbował coć zrozumieć.Trzeba szukać wsparcia gdze się da.Mój mąż chyba też nie wierzy w to,że moje zachowania to często zachowania dda,sama próbuję dopiero to zrozumieć
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #104468dlaczego chcesz uciec z domu?
w odpowiedzi na: chwiejne uczucia #104466Słuchaj,każdy ma prawo powiedzieć to,co myśli,tak samo jak Ty.Każdy chciałby być zrozumiany,więc spróbuj dać z siebie coś,aby inni Cię zrozumieli
-
AutorWpisy