Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193503
Nie będę się rozpisywać bo nie ma sensu, JESTESCIE OKRUTNYMI LUDZMI, którzy swoje frustracje wylewają na innych. Rada na przyszłość WIRTUALNE SLOWA POWODUJA REALNE LZY.Pomyślcie czasem o tym!
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193460o dzięki łaskawco, że przypomniałeś mi jakie mam prawa!
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193457bez komentarza!!!!
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193455Felicja bardzo dziękuję za dobre słowo. Dobrej nocy życzę:)
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193453Panie Piotrze mam wrażenie, że bardzo się Pan irytuje tym co piszę, nie będę się tłumaczyć a tym bardziej nie jest moim celem robienia z kogoś durnia! Jeśli się tak Pan poczuł przykro mi bardzo:(
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193450CZLOWIEKU Z TYMI CYCKAMI POJECHALES,
ZA TWOJA BEZINTERESOWNA POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJĘ, NIE SKORZYSTAM!w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193448Szanowny Panie Piotrze,
W mojej naturze nie leży zwracanie na siebie uwagi. Nie ukrywam, może pojechałam z tymi wpisami, ale wynika to z faktu, że nie ogarniam co, gdzie można umieszczać na tej stronie. A potrzebuję pomocy.Pozdrawiam K.
w odpowiedzi na: Bliskie kontakty – podejść nie podejść. #193434Panie Piotrze komentarze typu "nienormalna jestem" zachowaj dla siebie.
PozdrawiamWitam,
Gorąco proszę o pomoc. Piszę pracę na temat DDA i potrzebuję zrobić badania. Jeśli Ktoś z Was może mi pomóc w wypełnieniu kwestionariusza wywiadu to proszę o kontakt kasiabb7@wp.pl.
Pozdrawiam serdecznie K.w odpowiedzi na: Co dalej ? #193429Witam,
Gorąco proszę o pomoc. Piszę pracę na temat DDA i potrzebuję zrobić badania. Jeśli Ktoś z Was może mi pomóc w wypełnieniu kwestionariusza wywiadu to proszę o kontakt kasiabb7@wp.pl.
Pozdrawiam serdecznie K. -
AutorWpisy