Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: Dziś czuję się… #180099
Samotna…."Czasem ta cholerna samotność cholernie boli i staje się tak cholernie, zwyczajnie nie do wytrzymania i nie jestem już taka silna, jakby jakieś szwy we mnie, w środku puszczały, serce topniało,a łzy same wydostawały się z oczu. Czasem są takie dni, ale tylko czasem… Potem znów wszystko wraca do normy. Coś zamraża moje serce, coś zszywa mnie w środku, coś wraca do normy. To taka choroba, jakby odnawiająca się co jakiś czas, a na lekarstwo czeka się czasem pare dni, czasem lata, czasem całe życie… Swiat jest przecież pełen takich chodzących lekarstw, ale na większość z nich, którymi próbujemy się leczyć najczęściej mamy nadwrażliwość, a jej objawy długo odczuwamy."
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #177380Hella zapisz:
„mgielka098 zapisz:
„Dzień dobry :)”hejka Slonce 🙂
a masz tutej 😉 41126339:kiss:<br><br>Edytowany przez: hella, w: 2012/11/16 12:25″
Dziękuję:kiss: :kiss: Poszło:)
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #177371Hellu skarbie podasz mi swoje gg na poczcie?:)
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #177369Dzień dobry 🙂
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #175590Witam:)Luśka wejdź na pocztę:)
Edytowany przez: mgielka098, w: 2012/11/06 20:57
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #175447luśka89 zapisz:
„Luke zapisz:
„Cześć dziewczyny.
A na, którą godzinę planujecie dojazd? Bo się nadal zastanawiam na którą najlepiej dotrzeć.”Hej;)
Jeszcze nie wiem bo ustalamy;)”
Jak na razie nie ogarniamy:D
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #175444luśka89 zapisz:
„mgielka098 zapisz:
„luśka89 zapisz:
„mgielka098 zapisz:
„luśka89 zapisz:
„czemu nie, na jedno w zasadzie mi wyjdzie, tylko musiałabym wiedzieć o której bedziesz w katowicach to byśmy się zgadały;)[/quoteOk:)Tylko może przez gg lub pocztę?:P”
to napisz mi na sylwiager@gmail.com”
poszło:P”
przyszło i wyszło:laugh: :P”
i idzie 🙂
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #175441luśka89 zapisz:
„mgielka098 zapisz:
„luśka89 zapisz:
„czemu nie, na jedno w zasadzie mi wyjdzie, tylko musiałabym wiedzieć o której bedziesz w katowicach to byśmy się zgadały;)[/quoteOk:)Tylko może przez gg lub pocztę?:P”
to napisz mi na sylwiager@gmail.com”
poszło:P
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #175439luśka89 zapisz:
„czemu nie, na jedno w zasadzie mi wyjdzie, tylko musiałabym wiedzieć o której bedziesz w katowicach to byśmy się zgadały;)[/quoteOk:)Tylko może przez gg lub pocztę?:P
w odpowiedzi na: Rozmowy (nie)kontrolowane #175437luśka89 zapisz:
„no to kicha:P a raźniej byłoby jechać z kimś;)”no to wsiadaj w pociąg w Katowicach:laugh: :laugh:
Edytowany przez: mgielka098, w: 2012/11/04 21:09
-
AutorWpisy