Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: Nieubezpieczony #78690
Witaj Luci 🙂
Wiec skoro tak, to idz z ta ustawa do przychodni leczenia uzaleznien i zobacz co powiedza… Warto zawalczyc 😉
Pozdrawiam serdecznie 🙂w odpowiedzi na: Nieubezpieczony #78656🙂
Dodam jeszcze ze jesli nie masz ubezpieczenia tzn nie pracujesz lub nie jestes zarejestrowany w Urzedzie Pracy ( bedac zarejetrowany w Urzedzie Pracy posiadasz ubezpieczenie nawet jesli nie masz prawa do zasilku)… jesli nie amsz zadnej z tych form ubezpieczenia to niestety pozostaje tylko platna terapiaw odpowiedzi na: Nieubezpieczony #78655Czesc 🙂
Wystarczy byc ubezpieczonym w ramach pracy lub Urzedu Pracy gdy jestes zarejestrowany jako bezrobotny…nawet bez prawa do zasilku
Pozdrawiam serdecznie 🙂w odpowiedzi na: INTERNETOWE SPOTKANIA DDA – kto chętny? #78024Witam 🙂
Otoz sa mityngi w necie :)… W kazdy poniedzialek godz 20-sta na portalu http://www.spikeria.pl…. trzeba wejsc na ten portal znalezc pokoj DDA lub uzaleznienia. Tam szukajcie niczkow anita139 lub pusze62
Od nich dostancie haslo na pokoj mityngowy i wskazowki jak na niego wejsc 🙂
Pozdrawiam serdecznie 🙂w odpowiedzi na: Czy forumowicze spotykają się poza forum? :-) #77864Witam ponownie 🙂
Crazy to proste…jak wczesniej napisalam trzeba wejsc na portal http://www.spikeria.pl…tam zalogowac sie i wyszukac pokoj uzaleznienia lub dda. Tam szukaj niczka pusze62 lub anita139 i popros o haslo na pokoj mityngowy. Podamy Ci go i powiemy co dalej robic zeby znalezc ten pokoj.Zapraszam serdecznie i do uslyszenia 🙂w odpowiedzi na: Czy forumowicze spotykają się poza forum? :-) #77751Witam ponownie 🙂
Chcialabym tylko dodac ze od lutego ruszyly takze mityngi w inernecie na http://www.spikeria.pl pokoj Mityng DDA/DDD…Odbywaja sie one w kazdy poiedzialek o godz 20-ej :)…Haslo na pokoj mityngowy mozna dostac ode mnie lub anity139…Bywam najczesciej na pokoju "Uzaleznienia".
Pozdrawiam serdeczenie 🙂w odpowiedzi na: Czy forumowicze spotykają się poza forum? :-) #77442Witam ponownie 🙂
Wczesniejsze spotkania w Warszawie odbywaly sie raz w m-cu tj w ktoras ustalona sobote o godz 13-ej pod kolumna Zygmunta 🙂 … Tez mysle ze miloby je wznowic, nie wiem tylko czy bede mogla uczestniczyc w nich poniewaz w tym czasie mam sesje z teraputa…
Ale trzymam kciuki za Was i mam nadzieje ze kiedys bedziemy mogli sie poznac 🙂
Pozdrawiam 🙂w odpowiedzi na: Czy forumowicze spotykają się poza forum? :-) #77401Witaj 🙂
Jestem jedna z osob ktora organizowala te spotkania w Warszawie… Niestety idea upadla … moze dlatego ze bylo zbyt zimno 😉 Ale nic nie stoi na przeszkodzie by wznowic te spotkania o ile znajda sie chetni 🙂
Pozdrawiam 🙂w odpowiedzi na: Szukam terapii w Warszawie #72080Hej 🙂
Nie pamietam w tej chwili nr tel na Elektoralna…….ale to juz najmniejszy problem, zawsze mozna sie dowiedziec :)…Mozna tez podejsc czy podjechac i poprosic o umowienie na rozmowe z psychoterapeuta czy psychologiem…ja bylam tam przyjeta od razu :)……Wystarczy miec podstemplowana ksiazeczke ubezpieczeniowa lub inny dowod ubezpieczenia…godziny sa do ustalenia jesli chodzi o terapie inydwidualna ale co do terapii to terapeuta okresla po rozmowie z Toba jaka forma terapii najlepiej zdalaby egzamin……jesli zas chodzi o terapie grupowa to jesli zakwalifikujesz sie na takowa to tez CI powiedza kiedy i w jakich godzinach sie odbywaja.
Pozdrawiam cieplutko 🙂
ps. terapie sa w obu przychodniach sa bez ograniczen wiekowych…..warumkiem jest ukonczenie 18-tu latw odpowiedzi na: Szukam terapii w Warszawie #72064Witaj 🙂
Moge Ci polecic terapie DDA na ul Elektoralnej bodajze 26 przychodnia terapii uzaleznien ( przy Hali Mirowskiej )…lub ul Wilenska przy Szwedzkiej przychodnia "VitaMed"….Sa tam prowadzone bezplatne terapie dla DDA w ramach NFZ.
W obu przychodniach sa prowadzone terapie zarowno indywidualne jak tez grupowe.
Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia 🙂 -
AutorWpisy