Odpowiedzi forum utworzone

Przeglądasz 10 wpisów - od 271 do 280 (z 290)
  • Autor
    Wpisy
  • mmaniak123
    Uczestnik
      Liczba postów: 291

Witaj Kasiula 🙂
      Niestety musze Cie zmsrtwic, jesli nie jestes ubezpieczona to nie znajdziesz nigdzie bezplatnej terapii………taka jest tylko na ubezpieczenie czyli NFZ. Przykro mi bardzo 🙁
      Pozdrawiam cieplutko i zycze powodzenia 🙂

mmaniak123
      Uczestnik

Witam 🙂
        Oczywiscie ze mozna dolaczyc w kazdej chwili trwania mityngu i wyjsc tez…… 🙂
        Nie ma zadnego przymusu……..Obowiazuje tylko kilka podstawowych zasad jak……przedstawienie sie i okreslenie przy wejsciu na mityng np "Witam Ewa DDA"…….. poza tym nie pisze sie na ogole w czasie trwania mitymgu, nie zadaje pytan, nie ocenia , mowimy tylko o wlasnych doswiadczeniach itd……..moe ma przymusu wypowiedzi…… 🙂
        Jak widzisz mozna spokojnie uczestniczyc w mitymgu lub tez jesli cos Ci nie bedzie odpowiadac mozesz wyjsc w kazdej chwili 🙂
        Pozdrawiam i zapraszam serdecznie w kazdy poniedzialek o godz 20-ej 🙂

mmaniak123
        Uczestnik

Witam 🙂
          Dziekuje Kondziu za tak mile slowa…….mam nadzieje ze mityngi te beda sie rozwijac i pozwola nam lepiej zrozumiec siebie i swoje ograniczenia 😉
          Mam nadzieje ze bedziesz dalej bral w nich udzial, i ze bedzie nas coraz wiecej 😉
          Pozdrawiam cieplutko 🙂

mmaniak123
          Uczestnik

Witaj Kondziu 🙂
            Wlasnie przeczytalam twojego posta i podaje Ci garsc informacji……otoz jest to mityng otwarty, kazdy moze wziac w nim udzial co oznacza ze znajda sie na mityngu osoby z AA i AL-anon i DDA i DDD i inne…..:)
            Na mityng wchodzisz poprzez spikerie tj http://www.spikeria.pl i wpisujesz tam nazwe pokoju tj mityng DDA i DDD i to wystarczy…….jesli nie bedziesz znal hasla do pokoju to wejdz na pokoj DDA lub uzaleznienia i popros kogos o haslo 🙂
            Tak sie stalo iz bede jedna z osob prowadzacych mityng wiec serdecznie zapraszam w kazdy poniedzialek o godz 20-ej 🙂
            Pozdrawiam serdecznie 🙂

mmaniak123
            Uczestnik

Witam 🙂
              Mam przemożne wrażenie iż bezpłatna konsultacja oznacza dalsza oczywiście płatna terapie pod warunkiem zakwalifikowania chętnej osoby do tejże terapii…to się dopiero nazywa manipulacja słowem pisanym i nie tylko 😉
              Pozdrawiam i życzę sukcesów 🙂

mmaniak123
              Uczestnik

Czesc 🙂
                Dziekuje wszystkim za tak zyczliwe oppowiedzi…….:)
                Pozdrawiam 🙂

mmaniak123
                Uczestnik

Czesc 🙂
                  Dziekuje wszystkim za tak zyczliwe oppowiedzi…….:)
                  Pozdrawiam 🙂

mmaniak123
                  Uczestnik

Czesc 🙂
                    Na poczatku terapii bywalam senna i zmeczona. Pozniej doszly stany lekowe….zaowocowalo to problemami z sercem.Wskutek tego dzis musze brac leki przepisane przez psychiatre by moc kontynuowac terapie.
                    Pozdrawiam cieplutko 🙂

mmaniak123
                    Uczestnik

Czesc 🙂
                      Na poczatku terapii bywalam senna i zmeczona. Pozniej doszly stany lekowe….zaowocowalo to problemami z sercem.Wskutek tego dzis musze brac leki przepisane przez psychiatre by moc kontynuowac terapie.
                      Pozdrawiam cieplutko 🙂

mmaniak123
                      Uczestnik
                        w odpowiedzi na: Licheń #65276

Witaj 🙂
                        Z tego co wiem zlot w Licheniu odbedzie w dniach 25-26 lipiec… programu nie znam ale moge sie dowiedziec… jesli mozesz to podaj mi swoj nr GG lub e-mail….mozesz tez sama sie dowiedziec wchodzac na czat DDA. Tu mozesz popytac ludzi 🙂
                        Podrawiam 🙂

Przeglądasz 10 wpisów - od 271 do 280 (z 290)