Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: Bezpłatna terapia [Wrocław] #71856
Witaj Kasiula 🙂
Niestety musze Cie zmsrtwic, jesli nie jestes ubezpieczona to nie znajdziesz nigdzie bezplatnej terapii………taka jest tylko na ubezpieczenie czyli NFZ. Przykro mi bardzo 🙁
Pozdrawiam cieplutko i zycze powodzenia 🙂w odpowiedzi na: miting dda i ddd na spikerii #71497Witam 🙂
Oczywiscie ze mozna dolaczyc w kazdej chwili trwania mityngu i wyjsc tez…… 🙂
Nie ma zadnego przymusu……..Obowiazuje tylko kilka podstawowych zasad jak……przedstawienie sie i okreslenie przy wejsciu na mityng np "Witam Ewa DDA"…….. poza tym nie pisze sie na ogole w czasie trwania mitymgu, nie zadaje pytan, nie ocenia , mowimy tylko o wlasnych doswiadczeniach itd……..moe ma przymusu wypowiedzi…… 🙂
Jak widzisz mozna spokojnie uczestniczyc w mitymgu lub tez jesli cos Ci nie bedzie odpowiadac mozesz wyjsc w kazdej chwili 🙂
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie w kazdy poniedzialek o godz 20-ej 🙂w odpowiedzi na: miting dda i ddd na spikerii #71441Witam 🙂
Dziekuje Kondziu za tak mile slowa…….mam nadzieje ze mityngi te beda sie rozwijac i pozwola nam lepiej zrozumiec siebie i swoje ograniczenia 😉
Mam nadzieje ze bedziesz dalej bral w nich udzial, i ze bedzie nas coraz wiecej 😉
Pozdrawiam cieplutko 🙂w odpowiedzi na: miting dda i ddd na spikerii #71354Witaj Kondziu 🙂
Wlasnie przeczytalam twojego posta i podaje Ci garsc informacji……otoz jest to mityng otwarty, kazdy moze wziac w nim udzial co oznacza ze znajda sie na mityngu osoby z AA i AL-anon i DDA i DDD i inne…..:)
Na mityng wchodzisz poprzez spikerie tj http://www.spikeria.pl i wpisujesz tam nazwe pokoju tj mityng DDA i DDD i to wystarczy…….jesli nie bedziesz znal hasla do pokoju to wejdz na pokoj DDA lub uzaleznienia i popros kogos o haslo 🙂
Tak sie stalo iz bede jedna z osob prowadzacych mityng wiec serdecznie zapraszam w kazdy poniedzialek o godz 20-ej 🙂
Pozdrawiam serdecznie 🙂w odpowiedzi na: bezpłatne konsultacje dla DDA, Warszawa #70162Witam 🙂
Mam przemożne wrażenie iż bezpłatna konsultacja oznacza dalsza oczywiście płatna terapie pod warunkiem zakwalifikowania chętnej osoby do tejże terapii…to się dopiero nazywa manipulacja słowem pisanym i nie tylko 😉
Pozdrawiam i życzę sukcesów 🙂w odpowiedzi na: czy da sie usunac ten ciern??? #68628Czesc 🙂
Dziekuje wszystkim za tak zyczliwe oppowiedzi…….:)
Pozdrawiam 🙂w odpowiedzi na: czy da sie usunac ten ciern??? #68627Czesc 🙂
Dziekuje wszystkim za tak zyczliwe oppowiedzi…….:)
Pozdrawiam 🙂w odpowiedzi na: terapia a reakcje organizmu #67609Czesc 🙂
Na poczatku terapii bywalam senna i zmeczona. Pozniej doszly stany lekowe….zaowocowalo to problemami z sercem.Wskutek tego dzis musze brac leki przepisane przez psychiatre by moc kontynuowac terapie.
Pozdrawiam cieplutko 🙂w odpowiedzi na: terapia a reakcje organizmu #67607Czesc 🙂
Na poczatku terapii bywalam senna i zmeczona. Pozniej doszly stany lekowe….zaowocowalo to problemami z sercem.Wskutek tego dzis musze brac leki przepisane przez psychiatre by moc kontynuowac terapie.
Pozdrawiam cieplutko 🙂 -
AutorWpisy