Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: DDA Wrocław #86000
Edytowany przez: locek, w: 2011/04/04 14:48
w odpowiedzi na: dzienniczek uczuć #85999Chyba mam tego za dużo 🙂 Sam nie wiem od którego zacząć. A, ostatnio też nie pisałem.
Od paru dni też nie jest za ciekawie. Niby poznałem kogoś, lecz się wycofuje. Fajnie się rozmawiało przez parę dni, a zaraz blokada. Z mojej i jej strony:blush: Kwas jak cholera. Boję się zajrzeć do dzienniczka, by nie pisać i by nie bolało. Ale, oczyszczę się wtedy. To wiem na pewno. I to boli najbardziej. Tak samo myśl. Ze, może coś powiedziałem źle, zrobiłem. Może do czegoś się przyznałem, a myślałem inaczej, a że mam problem z wyrażaniem uczuć ona mnie źle zrozumiała? Czepiłem się jednego. Ze powiedziałem, że jestem agresywny. Nie potrafiłem znalęźźć innego zamiennika i użyłem tego słowa. A, odnosiło się do sytuacji, gdy rozmawiałem zawsze z moją "byłą", i wchodziliśmy na temat mojej edukacji. Czy chce zdać maturę, że bym się uczył, że jeszcze mogę coś osiągnąć. A, wtedy wybuchała we mnie złość:blush: Krzyczałem, że nic nie mam i nigdy nie będę mieć, że jestem nikim i mam jedno wielkie g… Ze, mam tyle lat już, a nic do tej pory nie zrobiłem. Samo siedzenie w Krakowie ponad 3 lata i też nic nie zrobiłem. Poniżałem się maksymalnie.
A, teraz jak przechodzimy koło siebie z nią, to tak jakby nic nie było. Unikanie wzroku, sztywne rozmowy. Czuje, że się wystraszyła. Może też z powodu tego, że sama nie chce być w związku. Też swoje przeszła. A, jeszcze wciąż powtarzałem jak mantrę, że nie chce być w związku, bo się wycofuję i nie chcę być zraniony. Tak jakbym jej nie ufał. A, ufam jej bardzo. Dawno nikomu tak nie zaufałem. Owszem, że zostałem zraniony bardzo i sam zraniłem. Ale, czy to powód by wycofywać się od razu? Nawet jak nie teraz to później. A, nawet się jej nie zapytałem, czy zależy jej na mnie w jakikolwiek sposób. Tylko ten uśmiech i to poczucie bliskości, jak i samo to że blisko staliśmy czy siedzieliśmy:) A, gdy teraz chce przelać swój ból w dzienniczek – jest ciężko.
A, chciałbym być dobrym partnerem w związku. I że by ten związek nie był toksyczny. Zależy mi na jej dobru i na moim wyleczeniu
Czy coś powiedziałem źle? Za dużo?
:blink: Kwas jak cholera.w odpowiedzi na: Doładowanie :):):) #85647Patrycja2 – tak. Ale, nie uciekłem, a wylogowałem się z portalu 😉 Trafiło na 22 i trzeba było położyć się spać. Wstaję rano 0 4.30, więc sen jest mi bardzo potrzebny 🙂
w odpowiedzi na: Doładowanie :):):) #85329Dobry wieczór 🙂
w odpowiedzi na: Doładowanie :):):) #85328Nie trudno zauważyć taki tłumek…:laugh: Tylu pań w jednym miejscu, to już dawno nie widziałem.Zagęszczenie spore :laugh: :laugh:
Edytowany przez: locek, w: 2011/03/30 21:51
w odpowiedzi na: dzienniczek uczuć #85325Binka, mi się udało założyć ich, aż pięć :laugh:
Pierwszy i drugi: do podręcznika. Cwiczenia i dziennik do ćwiczeń+emocje. Fajna sprawa. Przerabiam sobie w domu.
Trzeci: miting+terapia i ćwiczenia
Czwarty: działa do terapii grupowej – emocje
Piąty: zaś jako pamiętnik
A, do tego jeszcze blog na internecie. Zastanawiam się jak długo tak pociągne :laugh:
Ale, faktycznie pomaga i to bardzo. Szczególnie rozpisanie się, jak nie ma do kogo gęby otworzyć, a z tym ciężko :Sw odpowiedzi na: Doładowanie :):):) #85320Widzę, że te "doładowanie" to się całkowicie zrobiło damskie :laugh:
w odpowiedzi na: wpisujcie gg #85318Zmiana nr, GG: 34484010
Piotrek DDA lat 28 Ktoś ma ochotę porozmawiać, dowiedzieć się, lub ja żebym się dowiedział – zapraszam :laugh:Edytowany przez: locek, w: 2011/03/30 21:30
w odpowiedzi na: Zawody miłosne… #85261No, to masz problem z głowy. Teraz go musisz zaleczyć, jest sporo tego. Widać też jak zależało Tobie, a jak wyglądała jego reakcja. Sam nie był gotowy. Wciąż się doszukiwał. Masz teraz możliwość zrobienia o wiele więcej, bez "kwasu" który w Tobie siedział, niż jakbyś truła się z nim. Nie będzie ciekawie, ani łatwo. Możliwe do poskładania, ogrom wysiłku. Coś już masz. Swiadomość 😉
Edytowany przez: locek, w: 2011/03/30 10:05
w odpowiedzi na: DDA Wrocław #84762Edytowany przez: locek, w: 2011/04/04 14:48
-
AutorWpisy