Odpowiedzi forum utworzone
-
AutorWpisy
-
w odpowiedzi na: pomoc,gdzie? #81762
Skorzystaj tutaj
http://dda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=53
A, najlepiej napisz do kogoś z forum kto jest z Warszawy i okolic, lub też zadzwoń na infolinię AA/DDA 🙂 Udzielą Ci konkretnych informacji. Na pewno jeżeli pójdziesz na miting (Warszawa), możesz tam na miejscu się dowiedzieć. Ktoś na pewno Ci pomoże.Edytowany przez: locek, w: 2011/02/11 21:00
w odpowiedzi na: jak to zrobić? #81760Napisz najlepiej artykuł i wrzuć na stronę. Tak jak większość opisuje siebie tutaj 🙂
w odpowiedzi na: Zawody miłosne… #81759Ja codziennie przeżywam zawód z jedną taką 🙂 Mieszka 260 km ode mnie. Znamy się dosyć długo już. Niby chcemy być z sobą, ale wciąż coś jest nie tak. Jak zadaje za dużo pytań np. To się wyłącza i jest niedostępna kilka dni. Zawsze odnoszę wrażenie, że jak z nią rozmawiam, to czuje się prze ze mnie atakowana. Nawet jak chcę o czymś porozmawiać, to znów coś jest nie tak. Np. niby uczelnia. Temat ciągnie się już pół roku :/
Jeżeli chcesz konkretne tytuły, to proszę bardzo 🙂
– DDA Autoportret
– 12 kroków dla dorosłych dzieci z uzależnieniowych i innych rodzin dysfunkcyjnych
– Modlitwy do 12 Kroków, czyli jak wyjść na prostą
– z pozostałych możesz przeczytać Rehab i Powiększ Alkoholizm. I grzech, i choroba, i…,Alkoholizm. Grzech czy choroba?
– Gdzie się podziało moje dzieciństwoTo na początek powinno ci wystarczyć. Resztę możesz sobie sprawdzić w dziale "Literatura" na tej stronie www. Przyjemnej lektury 🙂
w odpowiedzi na: Zawody miłosne… #81707No, dobra. A, jak pracujecie w tej kwestii? Sam mam poważny problem. Jakiś czas temu poznałem fajną dziewczynę. Niby jest wszystko w porządku, ale mam tendencje do "czepiania się". Ze się nie odzywa, że nie napisze zaraz odpowiedzi etc. Ciężko mi z tym i czuję, że ją co raz bardziej tracę. Rozmowa nie zda się raczej na nic:) Bo, ostatnio usłyszałem od niej: "Ty i te Twoje rozmowy". Więc jest mi ciężko w tym kontakcie. Domyśliłem się jakiś czas temu, że jest coś nie na rzeczy i przestałem się odzywać. Wyszło z mizernym skutkiem, choć chyba zdałem sobie sprawę, że to jednak moje zachowanie potęgowało brak odpowiedzi z jej strony, a nie brak kontaktu.
w odpowiedzi na: kto jest z Wrocławia? #81706Nuuu. Chętnie skorzystam z kontaktów: 3656072 🙂
w odpowiedzi na: wpisujcie gg #81705Witam.
Jestem z DDA miasta Wrocławia 🙂 Chętnie nawiąże kontakt z innymi DDA.
Jestem "od niedawna DDA". Ktoś ma ochotę porozmawiać na teamty wszelakie i na tematy DDA, chętnie posłucham, popiszę i popytam. GG: 3656072 -
AutorWpisy