Odpowiedzi forum utworzone

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 61)
  • Autor
    Wpisy
  • tofik7207
    Uczestnik
      Liczba postów: 62
      w odpowiedzi na: TofikWorld #395956

Znowu tu byłaś..pewnie jakieś podłości pisałaś skoro usunęłaś..

dla twojej informacji – to już dawno nie jest mój świat..tofika już nie ma!

tofik7207
      Uczestnik
        w odpowiedzi na: TofikWorld #290637

jak zwykle..działania pełne fałszu i kłamstwa..za moimi plecami..nie masz już prawa i wstępu do mojego świata..

tofik7207
        Uczestnik

może pomyśl co jest najważniejsze u facia-kasa,wygląd,wiek czy co tam jeszcze zrób sobie diagram, podlicz…i wybierz tego który może najdłuzej wytrzymac z Tobą:P

tofik7207
          Uczestnik
            w odpowiedzi na: temat zamkniety #56368

karaoke?! a niby miało byc?!ja moge w chórkach pokwiczećB)

tofik7207
            Uczestnik
              w odpowiedzi na: TofikWorld #56156

ehhh.. Tyle czasu nia zaglądałem na forum, myślałem że już nie będzie tu moich wpisów, że nic złego sie mi już w domu nie zdaży:( …
              tak jak kiedyś nie płakałem przez 15 lat, tak teraz siedzę i płaczę, chociaż tak naprawdę to jestem wkurwiony na maxa!
              ten Skurwiel dalej uważa że jest Wielkim Szefem, Panem, bez którego jesteśmy Niczym!!
              Wrzeszczał do mnie-..żebyś Ty zdechł Skurwysynu!!!!!.. Tylko że ja – Wredny Skurwysyn – nie mam juz zamiaru zdychać..w sumie to dobrze że tak się stało, bo zle mi się zyło z udawaniem że juz jest wszystko w porządku..ONI uważają że jak już nie piją to są najporządniejszymi ludzmi na świecie i dalej w domu trwa ICH władza..i tak juz mnie krew zalewała będąc u rodziców i patrząc jak Mama dalej Panu usługuje, podaje do stołu, czyta z oczu PANA co w tej chwili potrzebuje, we mnie sie gotuje, ale oczywiście usmiecham sie, żeby PAN nie widział że mnie na ten widok krew zalewa, że tak naprawde to ja PANU życzę żeby już opuścił nasz Swiat, w końcu też chciałbym sobie pożyć w normalnych warunkach.. ojeju!!:woohoo:
              Własnie sobie zdałem sprawe że nie płaczę z bezsilnościa, tylko mi chyba ulżyło!!
              Powiedziałem PANU wreszcie że chodzę na terapie, że w sumie to i Mama też powinna dawno już isc, a PAN to sie powinien leczyć z dala od nas..Oczywiście kazał mi wypierdalać z Jego domu!!domu na który zapierdalałem za granicą przez 15 lat żebyśmy wogóle mieli gdzie mieszkać, PAN żeby miał gdzie pić a my żebyśmy mieli nasze Piekiełko..hahaha..myśle ze naprawde jesteśmy popieprzeni skoro tyle lat wytrzymaliśmy :laugh:
              ulzyło mi trochę wiec starczy już ego biadowania..na codzień nie klnę tak ale muszę powiedziec że łatwiej tak sie wyraza uczucie, przynajmniej mi ulżyło;p
              nie wiem czy jest jakiś limit przeklęnstw na forum, ani czy wogóle wolno kląc ale będe wiedział jak nie pojawi sie to co napisałem własnie;)

pozdrawiam wszystkie Poczwareczki;)))

tofik7207
              Uczestnik
                w odpowiedzi na: TofikWorld #56155

ehhh.. Tyle czasu nia zaglądałem na forum, myślałem że już nie będzie tu moich wpisów, że nic złego sie mi już w domu nie zdaży:( …
                tak jak kiedyś nie płakałem przez 15 lat, tak teraz siedzę i płaczę, chociaż tak naprawdę to jestem wkurwiony na maxa!
                ten Skurwiel dalej uważa że jest Wielkim Szefem, Panem, bez którego jesteśmy Niczym!!
                Wrzeszczał do mnie-..żebyś Ty zdechł Skurwysynu!!!!!.. Tylko że ja – Wredny Skurwysyn – nie mam juz zamiaru zdychać..w sumie to dobrze że tak się stało, bo zle mi się zyło z udawaniem że juz jest wszystko w porządku..ONI uważają że jak już nie piją to są najporządniejszymi ludzmi na świecie i dalej w domu trwa ICH władza..i tak juz mnie krew zalewała będąc u rodziców i patrząc jak Mama dalej Panu usługuje, podaje do stołu, czyta z oczu PANA co w tej chwili potrzebuje, we mnie sie gotuje, ale oczywiście usmiecham sie, żeby PAN nie widział że mnie na ten widok krew zalewa, że tak naprawde to ja PANU życzę żeby już opuścił nasz Swiat, w końcu też chciałbym sobie pożyć w normalnych warunkach.. ojeju!!:woohoo:
                Własnie sobie zdałem sprawe że nie płaczę z bezsilnościa, tylko mi chyba ulżyło!!
                Powiedziałem PANU wreszcie że chodzę na terapie, że w sumie to i Mama też powinna dawno już isc, a PAN to sie powinien leczyć z dala od nas..Oczywiście kazał mi wypierdalać z Jego domu!!domu na który zapierdalałem za granicą przez 15 lat żebyśmy wogóle mieli gdzie mieszkać, PAN żeby miał gdzie pić a my żebyśmy mieli nasze Piekiełko..hahaha..myśle ze naprawde jesteśmy popieprzeni skoro tyle lat wytrzymaliśmy :laugh:
                ulzyło mi trochę wiec starczy już ego biadowania..na codzień nie klnę tak ale muszę powiedziec że łatwiej tak sie wyraza uczucie, przynajmniej mi ulżyło;p
                nie wiem czy jest jakiś limit przeklęnstw na forum, ani czy wogóle wolno kląc ale będe wiedział jak nie pojawi sie to co napisałem własnie;)

pozdrawiam wszystkie Poczwareczki;)))

tofik7207
                Uczestnik

ja wiecznie mysle…czy dobrze robie..zle…moze powinienem inaczej:blink:
                  cały czas przez to zyje w napięciu..normalnie masakra:huh:

tofik7207
                  Uczestnik

hehe..dobrze ze są wesołe przerywniki na forum:)

tofik7207
                    Uczestnik
                      w odpowiedzi na: Nie znosze wolnych dni #54407

cześć Hawana, na pocieszenie Ci powiem ze mam podobnie jeśli chodzi o brak zajęcia i dni wolne. Ale staram sie znajdować sobie jakieś zajęcie i przede wszystkim nie siedzieć wtedy w domu.. mam nadzieje ze wymyslisz coś rano i gdzieś sobie poleziesz;)
                      pozdrowka

tofik7207
                      Uczestnik
                        w odpowiedzi na: TofikWorld #54136

hmmm..Dj, nie bardzo zrozumiałem o co kaman;)
                        Motylu a Ty nie namawiaj innych poczwarek zeby sie wpisywały bo jak zrezygnuje to bedzie śmiech na sali(znaczy forum):)

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 61)