Zaneta96902020-03-08T21:49:03+01:00
<p style=”text-align: left;”><span style=”text-decoration: underline;”>Mam zamiar pojsc pierwszy eaz w ta niedziele o ile wroce o ludzkiej porze z urlopowania🙂</span></p>
Nie przeszkadza mi twoj stosunek do religi. To nie jest tak jak myslis ze musisz byc religijny chodzic do kosciola itd. aby uczestniczyc w mitingach twoim bogiem.moze byc nawet kamyk na ulicy🙂 nie zrazaj sie. Ja bylam raz na mitingu aa bo nie moglam znalezc dla dda..i co prawda nie pasuje do tego tematu ale usiasc wywalic wszystko zglowy osobom ktore przeszly p0dobne doswiadczenia to moze byc to. Ta duchowosc to chybs poprostu nauka zycia bez strachu a wiem ze potrzebuje do tego ludzi i boga czym i kim by nie byl🙂 wiec nie zrazaj sie i wbijaj w niwdziele napewno wyjdziemy pozytywnie naladowani do zycia🙂
Witam
Mitingi stacjonarne w Lublinie sa podobno:
Niedziela g. 18:00-20:00 Jana Pawła II 58
Środa g. 18:00-20:00 zakopiońska 2
A pisze ze podobno poniewaz znalazlam te info w necie nie sprawdzilam a realu jeszcze.
Tez jestem swiezak totalny..szukam pomocy w necie i mam nadzieje ze te mittingi beda sie odbywac w realu. Gdybys chcial pogadac to jestem na tym forum.🙂